Shoplog

Mini shoplog Boedapest | DM drogist, Flormar, Bershka en H&M

banner

Natuurlijk kan ik niet op vakantie zonder een klein beetje te shoppen. Nu was ik niet van plan om heel veel te winkelen tijdens onze honeymoon, maar toch kwam ik niet helemaal met lege handen thuis. Ik kocht een paar dingetjes bij de DM, een Hongaarse markt, Flormar, Bershka en H&M. Vandaag laat ik jullie mijn aankoopjes zien!

DM drogist en markt

IMG_9891

De eerste dag maakten Pris en ik een lange wandeling in Boeda, aan de andere kant van de Donau. Helemaal fit was ik niet, en ik bleef het maar koud houden. Op een Hongaarse markt kocht ik deze shawl €4,89  Natuurlijk kon een bezoekje aan de DM drogist niet uitblijven. Ik kocht Balea droogshampoo voor een veel vriendelijkere prijs dan Batiste droogshamppo – €2,27  Ik ben helemaal verslingerd aan de werking van Lady Speedstick en ook over Secret had ik veel goeds gehoord. Ik was natuurlijk gek als ik niet wat meenam! – €2,11/€2,60  Aangezien het kraanwater in Boedapest vol chloor zat, miste ik gelijk mijn conditioner. Ik nam een Balea More Blond Conditioner mee. – €2,27  Pris is dol op shampoos met menthol of eucalyptus, dus namen we een Balea Cool Down Shampoo mee. – €1,17  Tot slot kochten we nog een heerlijke spons. –  €1,20

Flormar

IMG_0125

In een winkelcentrum aan de andere kant van Boedapest zat een Flormar. Ik heb mijn ogen uitgekeken en ik geloof dat ik een soort black out kreeg ofzo. Ik nam namelijk maar twee nagellakken mee. Er was zó veel keus, dat ik gewoon niet kiezen kon. Helaas, een beetje spijt heb ik wel. Het koste namelijk geen drol en ze hadden zulke fijne dingen. Ik kocht twee matte nagellakken voor €1,89 per stuk. Review volgt uiteraard!

Bershka en H&M

bershka

Aangezien al mijn nieuwe kleren al in de was zaten bij het schrijven van deze shoplog, plukte ik de foto’s van internet. Bij de Bershka deed ik gek en pakte een bloemetjesbroek  van de plank. Ik paste ‘m en hij zat als gegoten! Gecombineerd als op de foto, zou ik de broek nooit dragen. Ik combineer ‘m lekker nonchalant met mijn zwarte Vans of een paar pumps. – €19,95 (Klik hier De bloemetjesbroek combineerde ik met een losvallende witte blouse van de Bershka. Hij zit super lekker en is perfect voor het voorjaar en de zomer. – €14,95 (Klik hier Omdat de blouse licht doorschijnt, wilde ik er een mooi wit hemdje onder. Deze vond ik bij de H&M, hij is van tricot en afgewerkt met kant aan de bovenkant. – €7,95 (Klik hier)

Boedapest is een uitstekende stad om te winkelen! Leuke winkels, fijne merken en vooral ook leuke prijsjes! Ik ben blij met mijn aankoopjes en had nog wel veel meer kunnen shoppen, maar dat was niet zo verstandig na een dure bruiloft, hihi.

handtekening

10 thoughts on “Mini shoplog Boedapest | DM drogist, Flormar, Bershka en H&M”

  1. Leuke shoplog! Er zit trouwens ook een Flormar in de Kalverstraat nu. Voor als je meer nagelakjes wilt ;). Blijven ze een beetje goed zitten? Ik ga in mei ook naar Boedapest! Heb je nog leuke must-see tips? X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge