Beauty

Maybelline | Color Tattoo Metallic Pomegranate

banner

Dat ik fan ben van de Maybelline Color Tattoos weten jullie inmiddels wel. Ik zweer bij mijn favoriete kleur On and on Bronze. Metallic Pomegranate was tevens een kleur wat al een tijd op mijn wishlist stond. Meestal wacht ik een aanbieding af, want goedkoop zijn ze niet. En toen kwam ik ‘m bij de Op = Op Voordeelshop tegen, hallelujah! 

2015-03-25 14.35.31 2015-03-25 14.35.53

De Color Tattoos komen in glazen potjes waarin 4 gram product zit. Het is een creme oogschaduw die belooft te blijven zitten als een tattoo. Ik ben totaal geen fan van oogschaduws met een creamy textuur, maar de Color Tattoos van Maybelline zijn voor mij een uitzondering.

2015-03-25 14.39.08 2015-03-25 14.39.25

Metallic Pomegranate is een roodbruine kleur met subtiele gouden glitters. Een prachtige burgundy, paarse en soms roestbruine kleur waar ik persoonlijk dol op ben.

swatch color tattoo

De textuur is lekker romig, maar niet te vloeibaar. Hij glijdt over de huid en geeft goed veel pigment af. De swatches zijn met een veegje over de huid gemaakt. De kleur oog op de huid wat bruiner dan in het potje, wat je vaak ziet bij deze kleur oogschaduws. De gouden glitters komen subtiel terug in het licht.

ooglook color tattoo

In deze ooglook bracht ik de Metallic Pomegranate over het gehele ooglid aan als basis. Verder gebruikte ik een gouden kleur uit het Urban Decay Naked 2, genaamd Half Baked. Goud past perfect bij deze Color Tattoo. M’n buitenste ooghoek zette ik heel licht aan met Catrice Velvet Matt in Al Burgundydeze kleur komt heel dicht bij Metallic Pomegranate. In mijn crease gebruike ik verder nog een heel licht bruine kleur van Essence Hazel Me Not (review volgt nog) die de overgang naar mijn wenkbrauwbot net wat natuurlijker maakt. Op mijn onderste wimperrand zie je tevens Half Baked en Metallic Pomegranate naast elkaar. Voor een lichte highlight bracht ik als laatste nog Verve uit het Urban  Decay Naked 2 palette aan in mijn binnenste ooghoek. Op mijn wenkbrauwbot gebruikte ik voor de verandering eens helemaal niets.

2015-03-25 14.37.44

Ook van deze Color Tattoo ben ik fan! Hij is niet te rood, waardoor je de kleur ook prima alleen kunt dragen op het bewegend ooglid. Hij blijft zitten als een huis, brengt goed aan en blend prettig in. Met het blenden moet je overigens niet te lang wachten, want voor je het weet is de tattoo ‘geset’ en gaat hij nergens meer heen.

Maybelline Color Tattoos zijn verkrijgbaar bij de drogist voor €10,49. Zo af en toe heeft de Big Bazar of Op = Op Voordeelshop een aantal Tattoos in de aanbieding. Ik kocht deze namelijk voor maar €2,99!

handtekening

6 thoughts on “Maybelline | Color Tattoo Metallic Pomegranate”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge