Beauty

MayBeauty | The Incredible Face Mask

blogbanner-5

Blackhead maskers zie je steeds vaker voorbij komen. Overigens is dit niet altijd in positieve zin… Gitzwarte maskers die beloven mee-eters te verwijderen en je huid zijdezacht te maken. Sommigen zweren erbij, anders vinden het veel te pijnlijk en er zijn zelfs een aantal horrorverhalen over irritaties en brandplekjes. Ik ben dus razend benieuwd en samen met Dian (bonus-dochter 14 jaar) gingen we de uitdaging aan. Hoe dit afliep? Lees gauw verder! 

IMG_0200

IMG_0206

Het hoofdbestanddeel is diepzeemodder. Overige bestanddelen: Triethanolamine, carbomeer, glycerine, polyvinylalcohol, natrium alganite, ethylalcohol, vloeibare Germall plus (alcohol die het masker vloeibaar maakt en droog zodra het in contact komt met lucht). Het masker is dermatologisch getest en irritatie is zeer onwaarschijnlijk behalve een tijdelijke roodheid die na ongeveer 30 minuten wegtrekt. Het kan een beetje prikken als je het verwijdert, vooral de eerst keer, maar dit is absoluut niet schadelijk. Gebruik het masker niet als je ernstige acne hebt of andere verwondingen aan de huid. Je kan voelen dat je huid gladder en schoner wordt na de eerst behandeling. Na regelmatig gebruik zal je zien dat je poriën kleiner worden en je huid gladder en frisser dan ooit zal zijn.

IMG_0210

IMG_0202

In één zakje zit 10 ml. product wat echt ruim voldoende is voor één behandeling. Je zou zelfs een klein beetje over kunnen houden en bijvoorbeeld met dat restje nog een keer alleen je neus behandelen. Naast 5 maskertjes ontving ik ook nog een speciale kwast. Altijd fijn, want dit goedje is niet met de handen aan te brengen!

IMG_0204

IMG_0409

De substantie is erg dik en doet me vooral denken aan een heeeeerlijke chocoladesaus. Ik moest eerst ook even goed kijken of de kleur niet donkerbruin was, maar hij is echt git en git zwart. Het is een flink plakkerig goedje en de kwast is dus geen overbodige luxe.

IMG_0410

Het masker is vrij makkelijk aan te brengen. Wij kozen er voor om het over het gehele gezicht aanbrengen, maar je kunt er dus bijvoorbeeld ook voor kiezen om alleen je neus, voorhoofd of kin in te smeren. Waar je in ieder geval om moet denken is dat je de behaarde gebieden van je gezicht vermijd om een onvergetelijke epileer-ervaring te voorkomen.

IMG_2704

Het masker is na ongeveer 45 minuten volledig droog, maar wij hadden het behoorlijk dik aangebracht aangezien we het gehele pakje hadden opgemaakt. Beide vonden we het niet pijnlijk, maar je voelt het wel. Sommige haartjes trek je mee (ode aan gezichtshaar) en het masker zit natuurlijk ‘vastgekleefd’ aan de huid. Maar pijnlijk? Nope…

Dan dé vraag; werkt het? Ja! Naast de inie-minie haartjes die aan het masker kleven zit het ook vol met pitjes. Vooral op het gedeelte wat op mijn voorhoofd en neus zat, zit vol! Ik wilde jullie niet verblijden met een close-up, maar als je goed kijkt op bovenstaande foto, zie je wel allemaal kleine stipjes. Dus ja, hij doet zijn werk! Is het een wondermiddel? Niet in het bijzonder, aangezien er meer maskertjes en strips zijn die hetzelfde resultaat hebben. Maar één zeer goede optie  voor het verwijderen van mee-eters is dit Incredibles Face Mask van MayBeauty.

Voor bovenstaand pakketje (5 maskers + 1 kwast) betaal je €25,-, maar er zijn verschillende setjes te koop. En wanneer je de kortingscode YOUNAILEDITMASK30 gebruikt of besteld via deze link ontvang je 30% korting! 

x Lisanne

samenwerking

3 thoughts on “MayBeauty | The Incredible Face Mask”

  1. Goed artikel
    Oh ik wist niet dat er ook gezichtsmaskers zijn waarvoor men zolang de tijd moet nemen voor het opgedroogd is.
    De website die dit verkoopt ziet er goed uit.
    Duidelijke en goede foto’s vooral die van de close-up.

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge