Beauty

MAC | Powder Blush ‘Fever’

IMG_8657

Hoe gek ik ook ben op mijn Sleek Rose Gold en Bronze Trio van L’Oreal, de shimmer blushes begonnen een beetje te vervelen. Daarom ging ik op jacht naar een nieuwe blush, buiten mijn comfort zone. Volledig mat en eens een keer geen koraal- en peachy kleurtjes! Met Antique van Sleek stapte ik al aardig van mijn geloof af, maar met MAC Fever waagde ik helemaal de gok. Geen shimmer te bekennen en een totaal andere kleur dan waar ik normaal voor kiezen. Een goede gok of….?

IMG_8656

MAC Fever komt in de verpakking die we gewend zijn van MAC. Zwart, rond en transparant zodat je gelijk ziet met welke kleur je te maken hebt. De blush bevat 6 gram.

IMG_8661 IMG_8662

De kleur laat zich het best omschrijven als een burgundy of cranberry rode kleur. Een dieprode kleur met een warme ondertoon.

IMG_8660

Hoewel de blush mat is, zijn er hier en daar toch wat zilveren glittertjes te zien! Volledig mat lijkt hij dus niet, maar het is ook geen glanzende blush.

IMG_8663

De blush geeft onwijs veel pigment af. Holy moly, hier moet ik mee gaan oppassen tijdens het aanbrengen! Anders lijk ik straks een wandelende kers of iemand die continu bloost. Dat laatste is trouwens wél waar ik de blush voor aanschafte. Ik wil een blush die mijn wangen op een natuurlijke manier liet blozen. Geen gloed a-la Rose Gold, maar dat is natuurlijk ook niet natuurlijk.

IMG_8776

Waar ik bang voor was, gebeurde de eerste keer inderdaad bij het aanbrengen. Door het vele pigment is mijn normale blushkwast niet geschikt voor het aanbrengen. Daarom gebruik ik mijn geliefde MAC 187 en dat is echt dé perfecte combi. MAC 187 is namelijk een Duo Fibre Stippling Brush. De haartjes staan wat uit elkaar waardoor hoog gepigmenteerde kleuren toch subtiel kunnen worden aangebracht.

IMG_8794Verandering van spijs doet eten, toch? Helaas wel! Ik kan namelijk met volle overtuiging zeggen dat MAC, na Vegas Volt, ook met Fever mijn hart heeft gestolen. Dit product geeft een prachtige kleur af en geeft mijn wangen die prachtige subtiele blos zonder dat het onnatuurlijk of ‘too much’ is. Daarbij blijft de blush gewoon lekker op zijn plek zitten zonder alle kanten op te glijden. 

Dit schatje is mijn match voor de feestdagen. Je kunt deze kleur namelijk ook prima oppimpen met een mooie highlighter voor net dat beetje extra tijdens je Kerstdiner. En met Kerst mag je natuurlijk net een stapje verder gaan en kun je deze blush even net wat heftiger aanbrengen.

Mac Powder Blush is verkrijgbaar bij verschillende MAC verkooppunten waaronder Douglas en Bijenkorf of online te koop voor €21,50. En ja, dat doet even zeer, maar hey! Dat duurt maar even. ;)

handtekening

13 thoughts on “MAC | Powder Blush ‘Fever’”

  1. Heel mooi kleurtje! Ik heb ook enorm veel shimmery blushes liggen, maar een matte blush kan mij toch ook wel bekoren hoor. Vooral op dagen dat ik voor een natuurlijke look wil gaan grijp ik vaak naar deze. x
    Sanne onlangs geplaatst…Primark shoplogMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge