Nagellak

Layla nagellak | Ceramic- & Gel Effect

blogbanner-3

Van de webshop Djasa Nagellak ontving ik vorige week een pakketje met twee nagellakjes van het merk Layla ter review. Ik was nog niet bekend met dit merk, dus ik stond te popelen om kennis te maken! De webshop en het merk claimen nagellak te hebben van zeer goede kwaliteit dus ik was erg benieuwd! Vol enthousiasme pakte ik het pakketje uit! Let’s put them to the test! 

img_0830

Dit is het pakketje wat ik ontving. Twee nagellakjes en wat nagelstickers erbij als extraatje. Altijd leuk wanneer een webshop iets extra’s levert bij de bestelling.

img_0821

Met Layla nagellak zien je nagels er altijd verzorgd en mooi uit. De nagellak is van bijzonder goede kwaliteit en beschermt en verstevigt je nagels. De nagellak kan op kunstnagels en je natuurlijk nagels worden aangebracht. Er zijn vele soorten Layla nagellak verkrijgbaar, waaronder holografische nagellak, thermo nagellak en matte nagellak. Gecombineerd met de vele kleuren die Layla in huis heeft, is er voor elk wat wils! Alle soorten Layla nagellak komen in mooi vormgegeven flesjes.

Ik ontving een lak uit de Ceramic Effect lijn en uit de Gel Effect lijn. Persoonlijk zijn het beide geen kleuren die ik uit zou kiezen wanneer ik zelf nagellak aanschaf, maar daarom is het eigelijk des te leuker om eens iets anders uit te proberen.

img_0832

img_0837

De Ceramic Effect lijn van Layla belooft glanzende en zeer gladde nagels en is daarbij ook nog sneldrogend. De Ceramic lijn bestaat uit heel veel verschillende kleuren met daarbij ook verschillende finishes. Van crème tot duochrome.

img_0961

img_0968

img_0975

img_0981

Ik ontving het kleurtje Beetlejuice, een duochrome lak die in elke lichtval weer anders lijkt. Koper, groen, blauw…. Super tof! Bereid je voor op veel foto’s, want dit kleurtje was lastig vast te leggen op de gevoelige plaat.

img_0984

img_0985

img_0987

Beetlejuice lakt erg prettig en dekt perfect in twee laagjes. Met duochrome lakken moet je altijd wel erg netjes lakken, want ze hebben nogal de neiging om streperig te blijven. De lak droogt verrassend snel, daar was ik erg over verbaasd. Deze kleur is natuurlijk helemaal geschikt voor de komende feestdagen. Net even anders!

img_0843

img_0848

De Gel Effect lijn van Layla belooft het effect van een gellak, maar dan zonder lamp. Een zijdezachte en gladde textuur met een langdurige helderheid en glans.

img_1003

img_1002

Ik ontving de kleur Purity, een melkwitte kleur. Op het eerste gezicht wist ik niet zo goed wat ik met deze kleur aanmoest. Het is namelijk niet een ‘wit-witte’ kleur, oftewel niet compleet dekkend. Met deze lak kun je dan ook verschillende kanten open. Op de foto’s draag ik twee laagjes, met drie laagjes zou je de lak compleet dekkend kunnen krijgen, maar zelf hoeft dit van mij niet perse. Het is nu een zachtwitte kleur wat ik op zich wel erg mooi vind. Met één laagje bereik je een heel natuurlijk effect, je tips schijnen er dan nog subtiel doorheen en dat vind ik ook wel een leuk effect geven. De lak is alleen met een laagje wel een tikkeltje streperig, vandaar dat ik uiteindelijk voor twee laagjes koos.

img_1010

Ook deze kleur lak verder prima, droogt rite-snel en heeft een mooie glanzende finish. Voor de glans hoef je dan ook echt geen topcoat aan te brengen, wat dat doet deze lak van zichzelf al prachtig. Om wat langere houdbaarheid te garanderen ben ik zelf altijd wel voor een topcoat. Maar een must is het dus niet.

img_0827

Ik ben eigenlijk wel aangenaam verrast door de lakken van Layla. Beide zijn het niet mijn kleurkeuzes, maar dat staat verder absoluut los van de kwaliteit. Ze lakken erg prettig, glanzen mooi en drogen erg snel. Vooral dat laatste is voor mij altijd een heel belangrijk puntje. Traagdrogende lakken verdwijnen bij mij al snel in de prullenbak (of in de kastjes van de kinderen). Deze houd ik nog lekker even voor mezelf, want ook voor nail art zijn deze lakjes best geschikt. To be continued dus…

Layla nagellakken zijn verkrijgbaar bij de webshop Djasa en kosten €7,75 (Ceramic Effect) en €6,49 (Gel Effect). Naast Layla verkoopt Djasa nog veel andere toffe merken op het gebied van nagels. Zeker een bezoekje waard dus! 

x Lisanne 

samenwerking

3 thoughts on “Layla nagellak | Ceramic- & Gel Effect”

  1. Mooie lakjes! Vooral Beetlejuice vind ik erg mooi die doet me denken aan Oilslick van Ciaté. Het begint gelijk te kriebelen om deze weer eens uit de kast te pakken ;-) Purity vind ik ook mooi en zou ik zelf vooral als basis voor nailart gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge