Beauty

Kneipp | Cherry Blossom Body Lotion Spray & Badkristallen

Kneipp, hét favoriete merk van mijn vrouw. Zelf ben ik inmiddels ook een groot liefhebber van de producten, ook omdat Kneipp met een steeds breder aanbod van producten en geurlijnen komt. Ik was dan ook super enthousiast toen de Cherry Blossom lijn werd geïntroduceerd. Ik ontving de Body Lotion Spray en de Badkristallen. Vandaag laat ik je kennismaken met deze nieuwe lijn!

Vorige maand introduceerde Kneipp de nieuwe Cherry Blossom lijn. Deze lijn bevat naast de Badkristallen en Body Lotion Spray ook nog een handcreme. De producten bevatten onder andere Kersenbloesem en Rijstkiemolie. Kersenbloesem werkt kalmerend en verzorgend. Het hydrateert en zorgt voor een verzorgd gevoel. Rijstkiemolie wordt gebuikt om de huid glad en gezond te houden. De olie wordt diep in de huid opgenomen en verbetert ook nog de elasticiteit van de huid.

Klinkt als een wondermiddeltje, niet? De verpakkingen vind ik al prachtig. Maar goed, ik ben dan ook dol op roze en bloemen. ;)

Badkristallen – € 8,49

De Kneipp Badkristallen Cherry Blossom zijn gemaakt van zuivere zoutkristallen uit een zoutmijn van miljoenen jaren oud. De kristallen zijn bijzonder rijk aan mineralen en hebben een heerlijke geur. Voor een optimale badervaring om bij weg te dromen.

Zelf heb ik geen bad, dus maakte ik mijn schoonmoeder blij met deze enorme pot vol badkristallen. Bij het openen van de pot komt de bloemige en lichtzoete geur je al tegenmoet. De geur is vrij sterk, maar dit is natuurlijk logisch aangezien het verdund wordt met water. Zelf ben ik altijd dol op de badkristallen van Kneipp. Het doe met denken aan vakantie mét bad. ;) De badkristallen laten je huid heerlijk verzorgd aanvoelen en laat een subtiele geur achter.

Body Lotion Spray – €9,99

Kneipp Body lotion Spray is de snelste manier van body care die er is; effectieve natuurlijke huidverzorging gecombineerd met een heerlijke geur. De nieuwe variant in de geur Cherry Blossom zorgt voor een voelbaar zachte en soepele huid, zonder plakkerig gevoel. De innovatieve textuur trekt snel in en verzorgt intensief. Ideale dagelijkse huidverzorging. Sprayen, verzorgen en klaar!

Al eerder schreef ik een lovende review over de Kneipp Body Lotion Spray in de geur Patchouli. Ik noem dit altijd body lotion voor luie donders, want oh wat werk dit prettig! Ook deze variant is weer heerlijk gebruiksvriendelijk en binnen een minuut heb jij je huid voorzien van heerlijke lotion. De continue spray geeft precies de goede hoeveelheid body lotion af zodat je het alleen nog maar licht hoeft uit te smeren. De geur van de body lotion is hetzelfde als de kristallen alleen dan een stuk subtieler. Van mij had de geur nog wel íets aanweziger mogen zijn, maar dat is persoonlijk. De lotion laat je huid verzorgt en gehydrateerd achter met een licht bloemige/zoete geur.

De Cherry Blossom is verkrijgbaar bij de drogist en verschillende supermarkten. Naast bovenstaande producten bevat de lijn ook nog een handcreme à €6,49

 

3 thoughts on “Kneipp | Cherry Blossom Body Lotion Spray & Badkristallen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge