Fashion Moederschap

Keep it cool! Hip de zon in met je peuter.

Met dit grijze natte weer lijkt het nog ver weg; de zomer. Toch hebben we al een aantal heerlijke dagen achter de rug en kan het toch zo maar ineens super lekker weer worden. Zelf hoop ik stiekem weer op zo’n heerlijke lange zomer als afgelopen jaar. Misschien iets minder extreem, maar ik ben echt een zonaanbidder, heerlijk! Vooruitblikkend en hopend op wat meer zon, zet ik vandaag een aantal leuke items op een rijtje voor jullie peuter. Want zon is fijn, maar je moet je kindje wel goed beschermen!

Hoofdbescherming

Als iets belangrijk is, is het beschermen van de jonge koppies tegen de zon. Wij zijn gezegend met een peuter die áltijd iets op zijn hoofd wil. Winters een muts, zomers een pet of hoedje. Als klein jongetje rockte hij zijn Tiny Turtles cap en afgelopen zomer wisselde hij zijn zonnehoedje af met z’n favoriete Mickey pet. Ook voor meisjes is er zo veel leuks te vinden. Zo zijn er diverse zonnehoedjes van Stoerekindjes, zoals die met roze flamingo’s die je ook nog eens binnenstebuiten kan dragen!

UV kleding

Zomers zijn wij veel op het strand te vinden en anders spettert onze waterrat in het badje in de achtertuin. Zeker wanneer de zon op zijn felst is, is het verstandig goed te beschermen. Dit kan natuurlijk door goed te smeren, maar wanneer de zonkracht hoog is, is UV kleding geen overbodige luxe. Wij hebben een UV truitje van zwemstof, waardoor Jippe ook lekker de zee of het water in kan, zonder dat het onaangenaam aanvoelt. En bij de kleintjes vind ik het ook altijd nog super schattig!

Zoek de schaduw op

In de tuin of op het strand, maken we veel gebruik van onze pop-up tent. Die is super handig om even uit de zon te blijven en daarnaast een ideale plek voor het verzamelen van je spullen. Overigens is het wel handig van te voren even op te zoeken hoe je dat ding invouwt en thuis te oefenen. Anders ben je een attractie op het strand, neem dat van mij aan! Jippe ligt vaak heerlijk even in de tent en doet er zelfs wel eens een slaapje in op het strand, ideaal!

De zomer lijkt nog ver weg, maar de lente- en zomercollecties liggen al wel in de winkel. Scoor dus alvast toffe items voor je peuter en ga goed voorbereid de zon in!

 

1 thought on “Keep it cool! Hip de zon in met je peuter.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge