Sieraden

Jules Bean | Honeycomb Shortie Necklace + kortingscode!

blogbanner-2

Alweer even geleden liet ik jullie de prachtige Jules Bean sieraden zien die Jenny bij de Afslag verkoopt. Ik ben verliefd geworden op de prachtige creaties van Jules Bean! Een van de kettinkjes draag ik op het moment dagelijks en ik ben er dol op. Vandaag laat ik één van mijn favorieten zien; de Honeycomb shortie! 

img_0641

img_0645

img_0647

Mijn kettinkje kwam binnen in een mooie doosje met kaartje en een leuk extraatje. De uitstraling van het pakketje en het doosje past bij Jules Bean. Eigen, handgemaakt en origineel.

img_0655

img_0660

Van Miriam, de eigenaresse van Jules Bean, mocht ik iets uitzoeken uit de Mesmerizing Minimal collectie. In deze collectie staan eenvoud en verfijnde materialen centraal. Het zijn minimalistische sieraden met geometrische vormen, uiteraard allen handgemaakt. Van kettinkjes, armbanden en zelfs oorbellen! Er zijn veel verschillende variaties in zwart, zilver en goud. Soms met subtiele details van kleur.

img_0659

img_0681

Na lang twijfelen koos ik voor de shortie (een korte ketting) genaamd Honeycomb oftewel honingraat. Shortie ‘Honeycomb’ is met recht één van de bestsellers van Jules Bean door haar bijzondere ontwerp. Zowel in de winter als in de zomer is deze korte ketting perfect overal mee te combineren. Voor mij persoonlijk vond ik de vier honingraten die met elkaar verweven zijn ook wel mooi symbool staan voor de vier kids. Leuk detail. :)

img_0662

img_0692

De sieraden zijn van goede kwaliteit en ook aan de details is gedacht. Je herkent een echte Jules Bean aan het kleine Jb. hangertje bij de sluiting. De kettinkjes zijn gemaakt van metaal en verzilverd of verguld. Dit zorgt er voor dat de sieraden langer mooi blijven en niet verkleuren. Het tussenstuk is in dit geval mat, maar dit verschilt per ketting en armband.

img_0698

De sieraden van Jules Bean zijn prachtig en ik ben erg blij met mijn Honeycomb ketting. De sieraden zijn uniek, handgemaakt en van goede kwaliteit. Er is voor elk wat wils en hebben een erg goede prijs-kwaliteit verhouding. Mocht je nog wat zoeken voor de feestdagen, dan zou ik zeker een kijkje nemen in de webshop van Jules Bean of bij één van de verkooppunten zoals bijvoorbeeld de Afslag (Ameland).

De Honeycomb Shortie (zilver) kost €32,95. Naast de minimalistische sieraden zijn er nog heel veel verschillende collecties en soorten sieraden. Voor elk wat wils.

T/m 31 december 2016 krijg je met de kortingscode YNE15 15% op je aankoop bij Jules Bean. 

x Lisanne

3 thoughts on “Jules Bean | Honeycomb Shortie Necklace + kortingscode!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge