Baby Moederschap

Jippes Milestones van het eerste jaar.

blogbanner-7

Morgen vieren we alweer Jippes eerste verjaardag. Precies een jaar geleden braken mijn vliezen, lag ik te puffen en beviel ik uiteindelijk ’s nachts van het mooiste jongetje wat we ons wensen konden. Afgelopen jaar hebben we doormiddel van Milestone Cards Jippes mijlpalen vastgelegd. Vele van die Milestones deelden we op IG of Facebook, uiteraard steeds met kleine stukjes Jippe. Maar, ook kleine stukjes Jippe zijn leuk om te delen! Dus vandaag deel ik Jippes Milestones van het eerste jaar!

12

♥ Eén week oud t/m twaalf weken oud. ♥

Oooooh! Die beentjes, die voetjes, die armpjes! Wat is ‘ie nog klein hier. Wat genoot ik van dat heerlijke frommeltje wat als een klein hoopje geluk zich in je armen nestelde. Nog een echte baby!

3 4

♥ Drie maand oud t/m elf maand oud. ♥

Hier wordt onze kleine jongen steeds minder baby. De 9 maanden foto is er helaas bij in geschoten, maar verder hebben we ze allemaal! De afgelopen maanden ontwikkelde onze baby zich tot een bijna-dreumes met een eigen willetje, en een echte eigen ik. Genieten!

5

Eerste lachje ♥ Voor het eerst doorslapen ♥  Eerste hapje ♥ Eerste tandje

Jippes lach is onbetaalbaar. Hij lacht een hoop, is een vrolijk ventje en heeft hoopjes lol. De eerste keer doorslapen was een genot. Dat deed hij namelijk precies nadat ik drie weken onafgebroken had gewerkt gelijk na mijn verlof. Oh wat heerlijk. En oh wat ga je doorslapen waarderen. Dat eerste hapje was een succes, Jippe houdt van eten en eet echt alles. Verder… Tanden krijgen is een ramp. Gewoon dat.

6

Omrollen ♥ Zitten ♥ Kruipen

In dit rijtje hoort eigenlijk ook nog zelf staan, wat hij sinds een week ook zelf doet als hij zich aan iets vastklampt. Met alles was hij verder vrij laat. Maar daarna was hij niet meer te stoppen. Jippe rolde (en rolt) de hele kamer door en kruipt voorlopig alleen nog in de tuin. Tja…

Oh wat is dat eerste jaar omgevlogen. Morgen blaast hij z’n eerste kaarsje uit. Op naar nog veel meer mijlpalen!

x Lisanne

2 thoughts on “Jippes Milestones van het eerste jaar.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge