Persoonlijk Tag

Jaar in vogelvlucht – dit was mijn 2015!

blogbanner-6

Lekker cliché, maar jeeeeetje wat is 2015 voorbij gevlogen! Sanne van LaVieSagista bedacht een erg leuke tag om terug te blikken op afgelopen jaar. Vorig jaar heb ik dat gedaan middels een verslagje per maand. Hierbij maakte ik vooral gebruik van Instagram, maar gezien ik in mei mijn hele Instagram opschoonde, wordt dat dit jaar een beetje lastig. Daarom besloot ik de tag over te nemen. Laten we eens terugblikken op 2015…

Ik kijk met een trots gevoel terug op…

Ons gezin. 2015 was een roerig jaar, maar ik ben van mening dat we er alleen maar hechter en sterker van zijn geworden. Zelfs misschien nog wel een stukje stabieler. Er is een hoop veranderd dit jaar. De kinderen hebben het fantastisch gedaan dit jaar en ook Pris heeft dit jaar veel bereikt.

Ik denk met een lach terug aan.. 

De eerste keer dat de andere drie kinderen Jippe zagen. ’s Ochtends vroeg stonden ze aan bed, super trots. Ik kan nog steeds warm worden van binnen, als ik daar aan terug denk. Net als dat ze Jippe zelf mochten badderen samen met de kraamhulp. Dat waren bijzondere moment waar ik nog steeds een lach van me op mijn gezicht krijg. Ook krijg ik een glimlach op mijn gezicht als ik terugdenk aan dit blogjaar. Ik ben aardig wispelturig geweest (iets met hormonen) maar begin langzaam weer lekker te bloggen. En hoewel ik af en toe niet weet waar ik de tijd vandaan moet halen, vind ik het zo leuk dat jullie elke keer weer terugkomen en het gewoon blijft lopen. Lief, bedankt!

Een aantal hoogtepunten van afgelopen jaar vond ik.. 

De geboorte van Jippe staat met stip op één. Ik kan me niet meer indenken dat hij niet in ons leven is. Het is zo’n mooi en fijn ventje. Daarbij is natuurlijk een groot hoogtepunt dat ik sinds september een nieuwe baan heb. Eindelijk zit ik weer in het onderwijs en ben ik momenteel werkzaam als docent op de middelbare school hier op het eiland. Ik geniet onwijs van mijn nieuwe werk, het is zó leuk. Daar komt bij dat ik ineens veel meer thuis ben, in de weekenden geniet van ons gezin en ’s avonds Jippe lekker zelf naar bed kan brengen. Andere hoogtepunten zijn ons weekendje weg met de familie toen mijn ouders 25 jaar getrouwd waren, het klussen in de babykamer, een nieuwe auto en onze eerste Kerst met z’n zessen.

1

Ons cadeautje van 2014/2015 ♥

De persoon die ik het meest dankbaar ben is.. 

Eén persoon kan ik niet noemen, dat is veel te moeilijk! Ik ben Pris dankbaar, voor alles wat ze voor me doet en gedaan heeft. Voor de moeder die ze is voor Jippe en voor de mooie vrouw die ze al bijna 9 jaar is voor mij. Mijn ouders, om de fijne opa en oma die ze zijn. De kinderen ben ik dankbaar, om hoe zij Jippe in hun hart hebben gesloten. En ik ben heel erg dankbaar voor Jippe, ons cadeautje. <3

Wat ik het liefst wil vergeten van afgelopen jaar is.. 

Vergeten wil ik niks, want elke schaduwzijde heeft ook iets moois of een leermoment. Lastige momenten vond ik onder andere het overlijden van mijn schoonvader. Dat was een zeer heftige periode. Daarbij liet mijn lichaam me aardig in de steek tijdens mijn zwangerschap, dat vond ik verschrikkelijk. Verder blik ik vooral liever terug op de mooie dingen van afgelopen jaar.

2

Genieten!

Andere dingen van 2015 die me bijgebleven zijn.. 

Alle ‘eerste keren’. 2015 stond natuurlijk voor het grootste gedeelte in het teken van mijn zwangerschap en de geboorte van Jippe. De eerste keer dat we Jippe ‘echt op de echo zagen bewegen, de fijne strandwandelingen, de prachtige kraamweek, de eerste keer samen weer naar buiten, het Roggefeest, het eerste weekendje naar mijn ouders, samen sushi eten in Zutphen, de eerste Sint en de eerste Kerst. Genieten!

Voor 2016 hoop ik.. 

Dat ons gezin blijft zoals het is. Fijn, gezellig en lekker gek op zijn tijd. Dat ik mijn werk als docent mag voortzetten en kan starten met een nieuwe opleiding. Ook hoop ik dat ik met mijn blog deze (weer) stijgende lijn mag voortzetten. En verder dat we natuurlijk allemaal gezond mogen blijven (lekker cliché).

Ik wens jullie een prachtige jaarwisseling en al het goeds voor 2016!

x Lisanne 

2 thoughts on “Jaar in vogelvlucht – dit was mijn 2015!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge