Picture It

Instablog Diary | Mei #1 ♥ Victoria’s Secret, strandfoto’s, sushi en babykleertjes!

banner

Mei is alweer op de helft! Ik deed het in mei rustig aan aangezien ik lichamelijk merkte dat het seizoen nu echt begonnen was op het werk, lag veel in bed en probeerde tussendoor te genieten van het mooie weer. Een klein maar fijn overzicht laat ik je vandaag zien! 

1

Tristan vond een shawl op onze oprit met een briefje van De Anonieme Sjaal. Wat een leuk initiatief!  2 mei hadden we de 30-weken echo en als verrassing was mijn moeder in eens op het eiland! Als oma op afstand is het toch wel bijzonder om zulke momentjes te kunnen delen. Ze ging de volgende dag alweer naar huis, maar ’s ochtends genoten we nog even heerlijk van het mooie weer!

2

Fijne foto van 1 april. Ons mooie gezin, wat een geluk.  Via My Super Sweet Life en Oh, Say You Can See? won ik deze geweldige set van Victoria’s Secret met maar liefst tien body splashes! Heerlijk voor deze zomer, ik kan voorlopig vooruit! Bedankt meiden!

3

Het bericht wat in de Amelander stond, deelde ik ook op Instagram. Hierin stond namelijk dat tijdens de uitvaart en condoleance van mijn schoonvader maar liefst €2130,20 was opgehaald voor KiKa! Soms vergeet ik dat ik sommige lakken heb. Met het mooie weer, droeg ik weer eens deze prachtige matte lak van Flormar!

4

Afgelopen maandag waaiden Pris en ik heerlijk even uit op het strand en maakten we een paar fijne foto’s die je morgen kunt zien in de Zaterdag Mamadag!  De afgelopen tijd ging het best heel oké met de pijntjes, maar dinsdag haalde ik dat dubbel en dwars in. In kon letterlijk helemaal niks meer en heb alleen maar plat gelegen. Bah!

5

Dus eten ging ook van uit bed die dag. Pris en Tristan hadden heerlijke – zwangerschapsvriendelijke – sushi gemaakt! En voor het eerst gebruikte ik mijn buik als tafel, whaha.  Mijn favoriet op zonnige dagen; Coconut Passion! Zo lekker zomers.

6

Afgelopen woensdag streek ik de laatste babykleertjes die we al in huis hebben. We hebben super veel gekregen en er zitten zulke leuke dingen bij! We hebben alles gesorteerd en de kast ligt al lekker vol. Het komt steeds dichterbij!

handtekening

4 thoughts on “Instablog Diary | Mei #1 ♥ Victoria’s Secret, strandfoto’s, sushi en babykleertjes!”

  1. Oh de sushi ziet er zo lekker uit!
    Gefeliciteerd met je leuke prijs.
    Ik volg op dit moment 3 blogsters die tegen het einde van hun zwangerschap aanzitten en daar ben je 1 van.
    Spannend…..

    Good luck Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge