Picture It

Instablog Diary | April #1 ♥ Eén jaar getrouwd, nieuwe nagellakswatches, buikfoto’s en bankhangen.

banner

Wauw, het eerste deel van april zit er al weer op. Cliché, maar jeetje wat gaat de tijd snel! We hebben de eerste mooie dagen alweer gehad, ik genoot van het weer en lag vooral heel veel op de bank. Mijn eerste twee weken van april, zie je vandaag door een Instagram filtertje!

1

1 april is voor mij natuurlijk een hele bijzondere datum! Die dag waren Pris en ik alweer 1 jaar getrouwd! Alles daarover kon je in deze post lezen. Wat een vrolijk kleurtje! Hier zie je Revlon African Tea Rose en daarachter mijn Zwangerschapsdagboek die ik trouw elke maand bij houd.  2 april werd ik teruggeroepen door de huisart. Voorlopig rust en minder aan het werk.  Meer lees je in mijn update van afgelopen week. Dan maar op de bank met Wendy.

2

Mijn nieuwste oogschaduwpalette, ik ben er zo blij mee! Een review van W7 In The City lees je hier Ik houd van eBay, dit mooie horloge kocht ik voor een kleine €2,-, yay! Vorige week woensdag had ik ’s avonds weer flink last van harde buiken. Gelukkig geeft een warme pittenzak wat verlichting.

3

Een nieuwe pastel gele lak van Sinful Colors met een hele leuke naam. Unicorn zie je hier!   Het was weer hoog tijd voor een buikfotootje. Hier ben ik bijna 28 weken zwanger.  Hij zette de boel daarbinnen weer flink op stelten en ik probeerde het wederom vast te leggen. Het filmpje kun je hier bekijken.

4

Een nieuwe zwangerschapsupdate kwam afgelopen zaterdag online!  Vorige week schreef ik voor de tweede keer over uitspraken die mensen doen over Ameland. Deze ging behoorlijk rond op social media, waardoor de bezoekersaantallen flink omhoog schoten, wauw!  Afgelopen maandag was niet mijn dag. Ik heb bijna de hele dag plat gelegen, mijn buikje protesteerde behoorlijk. Gelukkig ging het dinsdags weer een stuk beter. Wel heb ik inmiddels al vier boeken uit!

5 Catrice liet me eindelijk weer eens verliefd worden op hun nagellak. Deze mooie kleurtjes reviewde ik deze week. Ze zijn prachtig! 

Tot over twee weken!

handtekening

4 thoughts on “Instablog Diary | April #1 ♥ Eén jaar getrouwd, nieuwe nagellakswatches, buikfoto’s en bankhangen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge