Food

Ideaal Ontbijt met Herbalife – werkt dat nou echt? (+ gratis en vrijblijvend proberen!)

Ik steek het niet onder stoelen of banken dat ik momenteel nou niet echt heel blij ben met mijn huidige gewicht. En hoewel ik weet dat ik er prima iets aan kan doen, merk ik ook dat ik het momenteel erg lastig vind. Duizenden excuses, drukte, studie, stress. Het speelt allemaal mee en op de één of andere manier stranden al mijn dieetpogingen. Terwijl ik heus weet dat ik het kan, als ik maar iets meer ga bewegen en let op mijn eetgewoontes. Persoonlijk ben ik nooit zo voor shakes, dieetrepen en al dat soort dingen meer, maar toen ik de mogelijkheid kreeg om via Herbalife Coach Barbara drie weken lang het ontbijt van Herbalife te testen, besloot ik het toch maar eens te proberen. En met resultaat…

Ik kreeg het “Ideaal Ontbijt” pakket opgestuurd waarmee ik gedurende 21 dagen vooruit kon. In dit pakket zit het volgende:

 • Herbalife F1 Voedingsshake
 • Herbalife Aloe Mango Drank
 • Herbalife Kruidenthee

Daarnaast krijg je toegang tot de Herbalife Go App, waarmee je contact kunt onderhouden met je coach, toegang hebt tot heel veel recepten en waarmee je zelfs een heel plan kunt uitstippelen, afhankelijk van jouw doel. De Herbalife producten kun je niet alleen gebruiken om af te slanken, maar bijvoorbeeld ook om meer energie te krijgen etc.

Herbalife Aloe Drank & Kruidenthee

De eerste twee producten die ik je laat zien, zijn de Aloe drank (links) en de Kruidenthee (rechts. De Aloe drank heeft de smaak mango en naar gelang jouw persoonlijke voorkeur kun je een of meerdere dopjes aan een glas water toevoegen. Persoonlijk vind ik één dopje meer dan genoeg, want anders vind ik het te zoet. De Aloe Drank geeft je water een frisse tropische mango smaak wat ideaal is voor iedereen die het lastig vindt om gedurende dag voldoende water binnen te krijgen. Zelf heb ik daar niet zo veel moeite mee, ik ben een echte water en thee drinker, maar ik kan me voorstellen dat dit een gezond alternatief is voor mensen die houden van frisdranken.

De Kruidenthee is verkrijgbaar in original (natuur), citroen, framboos en perzik. Ik koos voor citroen omdat ik stiekem dol ben op good old citroenthee. Je mengt een lepeltje thee door een glas heet water en je hebt een heerlijk fris kopje citroenthee. Hiermee start je de dag, eventueel ter vervanging van koffie. De thee doet mij erg denken aan de Zonatura natuurlijke thee en vind ik erg lekker! Wel is hij aardig aan de zoete kant, persoonlijk heb ik daar geen moeite mee.

Herbalife F1 Voedingsshake 

Dan door naar het, wat mij betreft, pronkstuk van dit “Ideaal Ontbijt”. Deze F1 Voedingsshake heeft  een “uitstekende balans van hoogwaardige proteïnen uit melk en soja, essentiële micronutriënten en toegevoegde plantenextracten en kruiden.” De shake is rijk aan proteïne uit zuivel en soja en bevat zo’n 220 kcal per portie. De shake is verkrijgbaar in Vanille, Chocolade, Aardbei, Tropical, Appel-Kaneel, Chocolade-Munt, Cappuccino en Framboos-Bosbes. Daarnaast is er ook een F1 Vrij Van – (Vanille) vrij van lactose, soja en gluten en is tevens geschikt voor vegetariërs.

Ik koos voor de smaak vanille omdat je daar naar mijn mening het meest mee kunt variëren. Ik zag het niet zo zitten om drie weken lang dezelfde shake te nemen en wilde hier graag wat ingrediënten aan toevoegen voor de afwisseling. Per shake of smoothie voeg je twee flinke eetlepels aan 250 ml. melk toe. Je kunt hier natuurlijk ook soja- of amandelmelk voor gebruiken, maar ik koos voor halfvolle melk. De vanille variant heeft echt een heerlijke vanille smaak (en geur) die me aan vanille- of softijsjes doet denken. Elke ochtend voegde ik naast de F1 poeder een handje vol fruit toe en dit maakte ik vervolgens klaar in mijn nog altijd favoriete ByZoo Vacuumblender. Doordat deze blender vacuum trekt maakte ik vaak alvast twee porties zodat ik ’s ochtends minder tijd kwijt was. Maar gedurende de week deed ik dit steeds minder en werd het routinewerk, binnen 5 minuten had ik dit heerlijke ontbijt klaar staan en eerlijk is eerlijk, het heeft me geen moment verveeld!

Mijn twee favoriete recepten waren als volgt:

Bananen Split Shake:

 • 250 ml melk
 • 2 scheppen F1 Poeder
 • 1 banaan
 • 2 blokjes pure chocolade

Frambozen en blauwe bessen Shake:

 • 250 ml melk
 • 2 scheppen F1 Poeder
 • Handje (bevroren) framboosjes
 • Handje (bevroren) blauwe bessen

Doordat wij altijd (diepvries)fruit in huis hebben, kon ik eindeloos variëren met de shakes, ideaal!

Na 21 dagen had ik nog een bodem shake over. Het bleek dat ik die (flinke) eetlepels niet flink genoeg had gedaan en hierdoor kon ik er nog bijna een week mee vooruit. Dit was natuurlijk niet volgens de voorschriften, maar stiekem was ik wel blij, van dit ontbijt had ik namelijk écht nog niet genoeg. Wat betreft gewichtsverlies en -beheersing wordt het aangeraden om twee maaltijden te vervangen door een shake voor gewichtsverlies en één shake voor gewichtsbeheersing. Ik heb dagelijks mijn ontbijt vervangen door bovenstaande routine en verder weinig tot niets aan mijn eetpatroon verandert. Maar na 3 weken….

..was ik toch maar wel mooi 2,5 kilo kwijt! Ik probeer wat om mijn voeding te denken, ben sowieso geen snoeperd maar wel een “lekkere” eter. De afgelopen drie (of inmiddels vier) weken heb ik hier enigszins aan gedacht maar verder toch weinig tot niets anders gedaan behalve ontbeten met Herbalife. Ik moet zeggen dat ik positief verrast ben! Moet je nagaan wat er gebeurt als ik er wél nog meer aan had gedacht (zonde eigenlijk he?).

Gratis Ideaal Ontbijt proberen? 

Wil je nou ook eens zo’n lekker ontbijtje proberen? Dan heb ik leuk nieuws! Via deze link krijg je namelijk vrijblijvend en helemaal gratis een Ideaal Ontbijt Pakket voor 6 a 7 dagen!

Wil je meer informatie over Herbalife of de producten? Neem dan eens contact op met Barbara, zij is al meer dan 15 jaar Herbalife coach en kan je misschien op weg helpen!

 

1 thought on “Ideaal Ontbijt met Herbalife – werkt dat nou echt? (+ gratis en vrijblijvend proberen!)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge