Nagellak

Herôme | W.I.C. Rome

IMG_5629

Toen ik mijn Cartoon Nails maakte, zocht ik een zachtroze maar niet te lichte kleur. En in al mijn nagellakflesjes – en dat zijn er nogal wat – kon ik maar niet vinden wat ik zocht. Ik gebruikte uiteindelijke een andere kleur en klaar was Kees. Tot ik laatst W.I.C. Rome tegenkwam, precies het lakje wat ik zocht! Voor gratis verzendkosten bestelde ik de lak erbij en ik ben er zo blij mee!

IMG_5634

Met WIC heb ik eigenlijk altijd goede ervaringen. Al eerder liet ik jullie Jaipur en de prinsessenlak zien. De lak heeft altijd een prettige substantie en lakt prettig. De kleurtjes van de World Inspired Colours zijn stuk voor stuk prachtig!

IMG_5638

Rome is vrij jelly. Hierdoor dekt hij niet gelijk in één laagje maar geeft hij wel een prachtige glans!

IMG_5644

IMG_5640

Wauw! Check de glans. Wat een prachtige glossy finish heeft deze lak. Het is een echt barbieroze kleurtje maar het heeft toch ook een mooie felheid over zich. Helemaal perfect bij de trends van dit voorjaar dus! De lak droogt oké, maar niet noemenswaardig snel. Ik gok dat dit komt door de wat waterige ‘jelly’ substantie.

De Herôme WIC lakken zijn onder andere te koop bij Douglas en sommige drogisterijen. Ik bestelde de lak mee op Bol.com voor €7,50.

15 thoughts on “Herôme | W.I.C. Rome”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge