Shoplog

Hema shoplog ♥ Jippe, school & home

blogbanner-2

Afgelopen weekend zijn Pris en ik heerlijk een dagje wezen winkelen in Leeuwarden. Hema is een winkel die we eigenlijk niet overslaan. En hoewel ik de Hema in Leeuwarden écht rampzalig vind (wat een bende), is het toch de ideale winkel voor baby-, school- en woonspulletjes. Vandaag show ik mijn aankopen!

Schermafbeelding 2016-01-26 om 20.57.17

Naadloos dameshemd  – €10 p/s A5 Collegeblok 4-in-1 – €2  400 sticky notes – €1,50  Handzeep Crisp Harmony – €2  Slaapzak met afritsbare mouwen – €18,50 ♥ Wenkbrauwpotlood ’12’ – €2  Baby sweatpants – €6 p/st  Mintgroen etui – €3  4 pack babysokjes – €5  Koperen draadmand – €6

Bij de Hema heb ik inmiddels echt wat grote favorieten. Zo zijn de sokjes erg fijn en is dit inmiddels al de derde maat die we aanschaffen. Dit geldt ook voor de broekjes, die we nu in maat 80 hebben gekocht. Jippe draagt ze al sinds maat 62, ze zijn echt heel fijn! En stoer. De slaapzak is ook een schot in de roos, geen koude handjes en armpjes meer! De koperen mand vind ik persoonlijk ook erg tof. Ik gebruik hem om mijn kaarsenverzameling leuk in op te bergen.

Het fijne aan Hema is dat ze ook een vrij uitgebreide en prettige webwinkel hebben. Dus ook hier op het eiland zijn de producten van Hema prima te krijgen. En als je van te voren even zoekt of er nog leuke acties zijn, kan dat leuk wat euro’s besparen. Zo krijg je op dit moment 25% extra kassakorting­ op veel artikelen tijdens de HEMARKT.

x Lisanne  

2 thoughts on “Hema shoplog ♥ Jippe, school & home”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge