Nagellak

Hema | Holographic Pink & Green

IMG_4439

De Hema Holo’s, je kan er niet om heen. Ik ben dol op ze! Of, in ieder geval, op de eerste twee Copper en Bordeaux die ik jullie van de week liet zien. Vandaag heb ik de andere twee voor jullie en ik hoop dat ze net zo mooi zijn als het eerste koppel. Kijk je mee naar de vele foto’s?! ;) 

IMG_4424

In totaal kocht ik vier kleuren uit de Holographic Collectie. Iets waar ik achteraf spijt van heb, ik had ze alle zes mee moeten nemen! In deze post laat ik jullie Holographic Pink en Holographic Green zien.

IMG_4438

IMG_4448

Deze twee kleuren zijn wat lichter en ook hier is in de flesjes nog niet duidelijk te ontdekken dat het om holografische lakken gaat.

54 Holographic Pink 

IMG_4443

IMG_4645

IMG_4646

IMG_4654

IMG_4656

Pretty Pink! Een prachtige licht roze kleur met een subtiel holografisch effect. Persoonlijk vind ik de lak mijn huid iets te bleek maken, maar dat doet niets af aan de schoonheid van deze lak. Het holografische is iets minder aanwezig dan bij de vorige lakken, maar zeker nog goed zichtbaar.  Deze lak dekt prima in twee laagjes, zelf geef ik de voorkeur aan drie dunne lagen om zo het effect te versterken.

51 Holographic Green

IMG_4445

IMG_4659

IMG_4660

IMG_4664

IMG_4667

De groene lak is opvallend dun vergeleken de andere lakken. Hierdoor lakt hij wat moeilijk en moet je precies te werk gaan. Anders heb je kans dat de lak je nagelriemen ‘in loopt’. Hierdoor dekt de lak pas echt  goed na drie laagjes. Maar dan heb je wel een onwijs mooi resultaat. Ik ben persoonlijk niet zo van de groene nagellak, maar voor deze beauty maak ik heel graag een uitzondering!

Na deze lakken geprobeerd te hebben, weet ik het zeker. De andere twee holo’s móet ik ook nog hebben. Wat zijn ze prachtig. Hema geeft het hele totaalpakket. Oké het holografische had beter gekund maar verder… De lakken brengen prettig aan, droge onwijs snel en mooi op en zijn ook nog eens heel erg budgetproof. Ben jij nog op zoek naar een holografische lak, neem dan zeker eens een kijkje bij de Hema. Voor €3,75 per stuk heb je al zo’n pareltje in huis.

17 thoughts on “Hema | Holographic Pink & Green”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge