Nailart

Halloween Nails | Pretty Little Liars

IMG_7562

Pretty Little Liars is, samen met Glee, mijn grote ‘guilty pleasure’. Elke vrije minuut vind je me onder het vouwen van de was, onder het creëren van een nail art of swatchen van een nagellak, met mijn iPad. Ik verslind aflevering na aflevering op mijn vrije dag. Heerlijk! Hoe zoet Glee is, zo mysterieus is Pretty Little Liars. Gezien Halloween op komst is, vond ik het wel leuk om die twee te combineren in een simpele nail art.

IMG_7551

Voor degene die PLL niet kennen, een beknopte beschrijving zodat je de nail art waarschijnlijk ook wat beter snapt.

‘Alison, Aria, Hanna, Emily en Spencer zijn beste vrienden en de populairste meisjes op de Rosewood High School. Tijdens een slaapfeestje verdwijnt de leider van de groep, Alison. Hierna valt de vriendengroep uit elkaar. Een jaar later als Aria terug komt uit IJsland krijgen ze allemaal berichten van iemand die zich “A” noemt. Deze persoon dreigt de geheimen die ze hadden bekend te maken. Als het lichaam van Alison is gevonden proberen ze achter de identiteit van “A” te komen.’ (Wikipedia)

IMG_7557

Moord, verraad, leugens, dreigementen maar ook de normale ‘issues’ waar de gemiddelde puber meer worstelt, komen aan bod. Well, Murder is all over my nails! De ‘A’ staat natuurlijk voor de persoon die de meiden deze dreigementen en berichtjes stuur.

IMG_7555

IMG_7553

Al mijn nagels lakte ik eerste wit voor een mooie effen basis. Hier kon ik vervolgens een mooie nudekleur om lakken voor de bloederige nagels. Voor het kerkhof gebruikte ik een donkerblauwe lak van de DA waar ik de Smokey Topcoat van NYC overheen lakte voor een mysterieus effect. Voor het ‘zand’ gebruikte ik de Liquid Sand lak uit de Oz collectie van OPI What Wizardry Is This? Alleen het kruis maakte ik met acrylverf. De verdere nail art maakte ik weer eens alleen met nagellak.

IMG_7561

Heb je niks met Pretty Little Liars? Dan zijn de bloederige nagels als nail art op zich natuurlijk ook al heel geschikt! Ik vind het effect in ieder geval heel vet!

Wat is jouw favoriete tv-serie?

22 thoughts on “Halloween Nails | Pretty Little Liars”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge