Shoplog

Grote familie shoplog

Met een huis vol kinderen van alle leeftijden is het soms een hele investering om de hele familie weer in het nieuw te steken. Ze groeien als kool en vooral wanneer de zomer zich aankondigt, wordt het soms pijnlijk duidelijk hoe hard de kinderen nieuwe kleren nodig hebben. Afgelopen donderdag waren we met de hele familie vrij én allemaal thuis en dus gingen we even op pad voor nieuwe kleding. Ook deden we een aantal aankopen online en hoewel we niet allemaal even goed geslaagd zijn, wilde ik vandaag wel onze buit met jullie delen!

Voor mama

Only – Villa – River Island

Zelf was ik ook toe aan nieuwe tshirtjes en dus ging ik op zoek. En dat bleek lastiger dan ik dacht. Momenteel kan ik maar niet echt iets vinden wat ik écht leuk vind en dus hield ik het bij wat simpelere en goedkopere shirts. Hopelijk kom ik binnenkort nog wat tegen voor de zomer.

De puberdochters

Cool Cat – Vero Moda – Only

Wat ik zo leuk vind aan deze leeftijd is dat ik samen met de meiden (13 en 15 jaar) kan winkelen op dezelfde afdeling. De meiden zijn beide dol op shoppen en dus kunnen we samen onze slag slaan op de damesafdeling. Ik ben vooral jaloers op dat leuke spijkerjack!

De puberzoon

Cars – Converse All Stars

De oudste bleef thuis terwijl Jippe in bed lag, want winkelen, daar heeft ‘ie een hekel aan. Natuurlijk keken we ook voor hem even rond bij de herenkleding en kochten we onder andere een leuke korte broek en All Stars voor hem. Ik vind vooral z’n All Stars super tof (die wilde hij eerder nooit) en ze staan ‘m super goed!

De peuterpuber

Alle drie H&M

Zoals jullie in de Zara shoplog al konden lezen was Jippe ruim voorzien in shirtjes. Korte broeken misten we alleen nog en die waren hard nodig de afgelopen dagen. We kochten heerlijke soepele korte broekjes voor meneer. Nu hopen dat ze de komende weken nog vaak aankunnen!

Soms is het zo heerlijk om weer even “echt” te winkelen. We kopen natuurlijk een hoop online en zijn daar inmiddels aardig bedreven in. Online shoppen is best een kunst. ;) Het aanbod van webshops is natuurlijk heel groot en soms zien we door de bomen het bos niet meer. Webshops hanteren soms zelfs verschillende prijzen voor dezelfde producten. Een tip daarvoor is Kledingkopen.nl, dit is een soort van overkoepelende webshop die het aanbod in kleding op een rij zet en daarbij de verschillende prijzen vermeldt die de webshops vragen. Super handig! Zo weet je zeker dat je de beste prijs betaalt voor je kleding!

x Lisanne 

Shop jij het liefst in de winkel of juist vanuit je luie stoel online?

1 thought on “Grote familie shoplog”

  1. Leuke en hippe items hadden jullie geshopt ;-)
    Fijn als je met puberende dochters samen van shoppen houdt en ook leuk op de damesafd. kan shoppen…..

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge