Inspiratie Persoonlijk

Filmpjes om blij van te worden!

(29) Tumblr

Oké, eerlijk. Blij is niet de eerste emotie die momenteel bij me opkomt. M’n schoonvader heeft al een tijdje kanker en is afgelopen zondag opgenomen. Uit voorzorg, dat wel. Gelukkig (nog) niets ernstigs. Er over uitweiden wil ik liever niet, maar hectisch was het de afgelopen dagen wel. Mijn vriendinnetje zit voor een paar dagen in Amsterdam met m’n schoonmoeder, dus I’m home alone. Al surfend over het wereld wijde web kwam ik een aantal filmpjes tegen die me blij maakte. Omdat ze mooi zijn, grappig, verbazingwekkend, misschien een beetje ontroerend, maar vooral gewoon lekker feel-good. En dat kon ik wel even gebruiken.

De Bottle Boys maken allerlei verschillende covers op, juist ja, flessen. Zeg nou eerlijk, hier wordt je toch vrolijk van. Alleen al omdat het Disney is. ;)

Ik ben dol op de film Pitch Perfect en werd verliefd op de Cup Song. Op Facebook ging deze versie rond van een hele groep jongeren die samen de Cup Song deden. Amazing!

Dit is echt fantastisch en een geweldig voorbeeld van hoe ons brein ons in de maling neemt. Niks is echt, alles is gewoon getekend op een manier waarop onze hersenen het zo invullen dat het gewone normale objecten zijn.

Flashmobs zijn heerlijk. I love them! Als het dan ook nog gecombineerd wordt met The Sound Of Music, dan maak je me blij!

Ik volg BubzBeauty al een tijdje en ik ging werkelijk dood van schattigheid toen ze haar eerste puppy ‘Chubbi’ kreeg. Een overload aan cuteness, ik kan dat filmpje blijven kijken!

Hoe het de komende dagen komt op mijn blog weet ik niet, waarschijnlijk komt er gewoon dagelijks iets online. Maar gebeurt dit een keertje niet, dan weten jullie waarom. Voor nu, smile!

x

7 thoughts on “Filmpjes om blij van te worden!”

    1. Lief dat je reageert op waar de blogpost eigenlijk daadwerkelijk om gaat. Het gaat naar omstandigheden goed, de behandeling wordt voortgezet als hij zich weer wat beter voelt, dus dat blijf afwachten. Bedankt :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge