Favorieten

Favoriete blogs van dit moment #5 + Spam je blog!

blogbanner-3

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn favoriete bloggers van het moment met jullie deelde. Hoewel ik af en toe minder tijd heb om zelf te bloggen, lees ik wel regelmatig andere blogs. De blogs die ik lees veranderen nu ik zelf een kindje heb, dus ook de mamablogs zijn inmiddels goed vertegenwoordigd in mijn Bloglovin’ lijstje. Vandaag vijf blogs die ik bijna dagelijks even bezoek!

Twinkelbella

12376084_544022339100458_8082465957083811803_n

Saskia volg ik al bijna vanaf het begin van haar blog. Het is een persoonlijke blog over van alles, maar het moederschap voert wel de boventoon. Ik bewonder haar openheid over haar (mentale) gezondheid en lees haar blogjes altijd erg graag. Gewoon een heerlijke blog, leest lekker weg zonder ‘opsmuk’. Want dat heeft zo’n blog helemaal niet nodig.

Jennifer Elbert

Schermafbeelding 2015-12-29 om 21.33.43

Jennifer heeft een heeeele fijne en vooral ook originele blog. Een blog hoeft voor mij echt niet perse origineel te zijn, maar Jennifers blog is wel een grote favoriet. Misschien komt het door haar liefde voor taal en haar manier van schrijven. Ze heeft een zoontje van bijna een jaar en schrijft over  van alles. Het moederschap, haken, reizen en persoonlijke blogjes passeren vaak de revue. Jennifers blog heeft een plekje in mijn vaste blogrondje.

La VieSagista

Schermafbeelding 2015-12-29 om 21.33.07

Sanne volg ik ook al bijna vanaf het prille begin. En jeetje wat is haar blog gegroeid. Regelmatig gaan haar blogs viral op social media omdat ze weer een openhartige (en vooral herkenbare) blog schreef over bijvoorbeeld het moederschap. Haar manier van schrijven, haar openheid over het ouderschap maar ook over haar zieke zusje en tevens de prachtige looks en artikelen over beauty spreken me aan. Een heerlijke blog die je zeker eens moet bezoeken, als je dat nog niet gedaan hebt.

Mama to the max

Schermafbeelding 2015-12-29 om 21.12.50

Weer een blog die ik bijna vanaf het begin vol! Mama to the max is een heerlijk feelgood blog van Marjon. Zij en haar team schrijven mooie, eerlijke en vooral fijne blogs over het moederschap en alles wat daarbij kijken komt. Het motto Life won’t sparkle unless you do! vind je helemaal terug op de site. Mijn lievelingsblogs zijn die van Marjon en dan met name die over haar dochtertje Maxim. Een écht prinsesje, heerlijk!

The Mommy Diaries

Schermafbeelding 2015-12-29 om 21.38.27

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Echt, ik houd van Tamara. Op haar blog is ze gewoon heerlijk zichzelf, tenminste, dat gevoel heb ik. Ik lees haar blogs in ieder geval heel graag. Haar blog bestaat nog niet zo lang, maar is in korte tijd wel al erg gegroeid. En dat snap ik! Ze schrijft over haar drie kids, persoonlijke dingen en een tikkeltje mode en beauty komen er zo af en toe ook voorbij. Tamara schrijft alsof je gezellig met een vriendin aan de keukentafel zit. Love it!

Veel ‘mamablogs’, sorry! Ik merk dat ik dat op het moment gewoon fijn en leuk vind om te lezen. Verder ben ik eigenlijk stiekem ook wel een beetje op zoek naar wat frisse blogs voor in mijn Bloglovin’ lijst. Daarom mag je vandaag je eigen (of andere favoriete) blog spammen!

Spammen maarrrrr!

11 thoughts on “Favoriete blogs van dit moment #5 + Spam je blog!”

 1. Gelukkig nieuwjaar!
  Leuk om te zien dat het 2e blog uit je lijstje erbij staat.
  Ik volg haar blog ook omdat ze zeer veel persoonlijke posts plaats en een hele goede schrijfstijl heeft.

  Xoxo

 2. Ik vind het altijd zo leuk dat we onze blog mogen spammen!!
  Ik ben Ilona en ik ben 17 jaar, op mijn blog inspiration for you blog ik vijf dagen in de week. Ik blog over beauty, fashion en lifestyle. Ook plaats ik elke week een DIY, een inspiration artikel en een handige tip!
  Ik zou het leuk vinden als ik je terug zie op mijn blog :)
  xxx

 3. Wat leuk dat ik ertussen sta! Ik weet dat je me al heel lang volgt en dat waardeer ik zo enorm! Dat mag ook wel eens gezegd worden. Natuurlijk extra leuk dat jullie ook een zoontje hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge