Fashion

Fashion By Dionne | Stoer én vrouwelijk!

Door Dionne – Een tijdje terug kocht ik deze stoere rok met ritsen in de sale bij de H&M Divided voor maar €5,-. Omdat hij zo goedkoop was, kon ik hem niet laten laten liggen. Alleen had ik nog geen idee hoe ik hem wilde combineren. Daardoor heb ik hem maar een keer gedragen. Tijdens mijn zoektocht naar zomer kleren kwam ik hem weer tegen en ben ik de uitdaging aangegaan om hem te combineren.

Stoer of ..?
Het is misschien niet meteen het eerste soort rokje dat ik zou dragen, toch vind ik dit rokje mooi en lekker stoer. Daar houd ik van. Door deze stoere rok te combineren met een vrouwelijke top creer ik precies een outfit zoals ik mijn eigen kledingstijl omschrijf. Een combinatie tussen een vrouwelijke- en stoere kledingstijl. De felle kleurtjes in deze rok vind ik ook erg mooi. De top die ik hierbij combineer is een basic zwart t-shirt met rouches aan de mouw.

 Top: Esprit
Rok: H&M
Schoenen: All Stars
Horloge: Timex

Wat vinden jullie van deze outfit?

Liefs, Dionne
Diolifestyle.nl

 

1 thought on “Fashion By Dionne | Stoer én vrouwelijk!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge