Fashion Shoplog

Fashion By Dionne | Shoplog Promiss

large
Door Dionne – Het is dinsdag, dat betekent dat er staat weer een fashion artikel online. Deze keer geen standaard outfit foto’s, maar iets anders. Ik heb namelijk kleren besteld bij de Promiss. Nieuwsgierig wat ik kocht? Lees dan snel verder!

Een paar weken terug heb ik een kijkje genomen in de online shop van Promiss. Normaal gesproken keek ik nooit in hun shop en liep ik de winkel voorbij.

Dit omdat ik dacht dat ze er toch alleen maar kleren verkopen voor oudere mensen, mijn oma komt er immers regelmatig. Ik ben er achter gekomen dat het niet zo is. Ze hebben verschillende leuke collecties waar zeker weten leuke items tussen zitten. Tijdens mijn zoektocht naar leuke items kwam ik dit mooie, lange mintgroene vest tegen. Ik hou van deze kleur. Het is vrolijk en lekker zomers. Wat ik erg leuk vind, is dat je goed mijn taille kunt zien.

!cid_DE212005-546C-4E51-80E7-68DCCF3D3A01Mintgroen vest – €28,-

Ook kwam ik een mooie hoge zwarte rok tegen. Ik heb al vaker getwijfeld om een hoge rok te kopen, alleen kocht ik hem niet iedere niet. Toen in de webshop van Promiss deze mooie, hoge rok zag, wilde hem hem graag aan mijn collectie toevoegen. Eerst vond ik het lastig om een leuke combinatie te bedenken, maar toen ik afgelopen week het Vogue t-shirt kocht, leek het mij leuk om deze te combineren met deze hoge rok. Zoals je op de eerste foto kunt zien is het een geplooide rok. Het is ook leuk om hem te combineren met een lang colbert jasje en een top. Hij komt binnenkort snel een keertje terug in een outfit.

!cid_A1B022C9-D2BD-4CD7-9A23-CC4B2ECC522BZwarte rok – €49,95

Kopen jullie wel eens kleren bij de Promiss?

Liefs Dionne (Diolifestyle.nl)

7 thoughts on “Fashion By Dionne | Shoplog Promiss”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge