Beauty

Etos | Botanical Boost Rosemary & Fig

Oh, wat houd ik van dit seizoen! Ook al vervloek ik de kou, verlang ik naar warme zomerdagen en zwoele zomeravonden, ik houd van december. Er is namelijk iets wat deze koude maanden een stuk dragelijker maakt; al die fijne winter collecties! Warme geuren zijn helemaal mijn ding en dus haal ik in de winter mijn hart op als al die fijne feestcollecties verschijnen. Vandaag deel ik de Etos Rosemary & Fig met je, één van de fijnste én origineelste wintergeuren die je dit seizoen gaat tegenkomen, for sure!

Speciaal voor dit seizoen lanceerde Etos een speciale LE collectie in de Botanical Boost-lijn. De lijn is ontwikkeld in samenwerking met Hortus Botanicus Amsterdam en bevat plantenextracten van hoogwaardige kwaliteit. Rozemarijn is een heerlijk aromatisch kruid, omwille van zijn intense geur is hij bekend voor zijn verkwikkende werking. De vijg is een vrucht van de vijgenboom met een zoete, warme geur. De vijg staat bekend om zijn voedende werking. Een ideale combinatie voor de bescherming van de droge huid in de koude dagen! Het is een zeer uitgebreide lijn en ik deel er een aantal met jullie.

Scented Sticks • €7,99 (150 ml)

Zoals jullie weten ben ik dol op geurstokjes en kaarsen. En dat komt goed uit, want de Rosemary & Fig lijn bevat zowel geurstokjes als een grote scented candle. Ik ontving de geurstokjes en oh, wat ruiken die lekker. Ze hebben exact dezelfde geur als de rest van de lijn. Een zoet warme geur, een tikkeltje fruitig en kruidig. In het flesje zit een ruime hoeveelheid met daarbij vier geurstokjes. Naar gelang je persoonlijke voorkeur kun je ook minder stokjes gebruiken voor een subtielere geur. De vier stokjes geven een heerlijke geur af, precies goed naar mijn mening!

Shower Foam • €4,99 (200 ml)

Douche foam, I love it! (En Jippe ook) Mijn peuter en ik houden regelmatig een schuimparty onder de douche, dus deze komt weer goed van pas. Of, nou ja… Eigenlijk ook niet, want stiekem is dat zonde natuurlijk! Deze volle en tegelijkertijd luchtige schuim geeft een heerlijke geur af, schuimt lekker en laat een verzorgend laagje achter. Wanneer ik gedoucht heb met deze foam, ruik ik nog lang die overheerlijke geur van deze lijn. De geur heeft overigens geen overheersende rozemarijn geur, maar is eerder warm/fruitig te noemen door de toevoeging van vijgen.

Hand Cream • €3,49 (75 ml)

Handcrèmes heb je nooit genoeg! Zeker niet wanneer het buiten kouder wordt. Mijn handen vragen in deze tijd van het jaar altijd om extra verzorging en die geef ik ze eigenlijk altijd te weinig. Met deze handcrème binnen handbereik worden je handen goed gehydrateerd en verzorgd en laat het daarnaast ook nog die overheerlijke geur achter. Deze royale tube ga ik deze winter nog vaak gebruiken!

Massage Olie • €4,99 (200 ml)

Massage olie, altijd fijn! Voor massages uiteraard maar massage olie vind ik ook altijd heerlijk voor de extra droge huid. De olie ruikt heerlijk, is lekker vet maar niet té vet en trekt vrij snel in wanneer je het goed verdeelt. Heerlijk voor droge voeten, droge plekjes en zeker ook voor droge handen. Maar, het allermeest natuurlijk voor een heerlijke massage. (Hint voor de vrouw!)

Body Cream • €4,99 (200 ml)

Bodycrèmes gebruik ik eigenlijk niet zo vaak. Dit heeft twee redenen: 1. Ik ben te lui en 2. Ik grijp toch sneller naar een body butter. Maar voor deze body cream moet ik echt een uitzondering gaan maken. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar jongens… Deze geur is heaven! De cream zit qua dikte tussen een lotion en een butter in. Lekker dik, voedend en prettig smeerbaar, maar niet zo dik als een body butter. Oh, en voor de rosé-gouden details van de dop val ik natuurlijk helemaal.

Bath Fizzer • €4,99 (2 stuks)

In deze collectie is aan alles gedacht en zo zitten er dus ook twee royale bruisballen in. Ik heb helaas geen bad en vond het zonde om deze maar in een bak water te gooien om uit te testen. Daar ruiken ze te lekker voor! Na wat Google-werk kan ik je in ieder geval vertellen dat je bad subtiel rood kleurt én kleine rozemarijn blaadjes loslaat. En de geur, tja… drie keer raden. ;)

Naast deze producten zijn er nog een aantal andere producten verkrijgbaar in deze lijn. Waaronder een prachtige cadeau-set. Dus, mocht je nog een cadeau zoeken voor de komende feestdagen… Klik hier voor meer informatie.

Bovenstaande producten zijn verkrijgbaar bij Etos. Het betreft een Limited Edition, dus op = op! 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

4 thoughts on “Etos | Botanical Boost Rosemary & Fig”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge