Nagellak

Essie | Stones ’n Roses

PERSOONLIJK (2)

De dag dat Jippe geboren werd, ontving ik ook eindelijk een Essie lakje waar ik al lange tijd naar op zoek was! Essie Stones ’n Roses stond al enige tijd boven aan mijn wishlist, maar overal was hij steeds uitverkocht. Uiteraard duurde het even voor ik deze beauty kon uit proberen, maar afgelopen week had ik er dan eindelijk tijd voor! En hey, ook al heb ik dan een nieuwe liefde genaamd Jippe, You Nailed It is niks zonder nagellak posts natuurlijk! 

2015-07-27 17.28.30

2015-07-27 17.28.55

Stones ’n Roses komt uit de Resort collectie van dit jaar. Deze lag afgelopen voorjaar in de winkels en heeft inmiddels plaats moeten maken voor de zomercollectie. Deze kleur was veruit het populairst, overal was hij binnen no-time uit verkocht. En dat snapte ik wel. Het is een prachtige kleur, perfect voor de zomer maar niet standaard peach, roze of koraal, maar van alles een beetje.

2015-07-27 17.29.01

2015-07-27 17.28.35

De kleur vind ik werkelijk fantastisch! Helemaal in mijn straatje. Hij dekt goed in twee dunne laagjes en droogt snel. Maar bij dat laatste gaat het eigenlijk ook een beetje mis. Deze lak droogt niet snel, maar super snel waardoor lakken een ware uitdaging wordt. Voor je het weet heb je een stroperige bende omdat de lak bijna ter plekke opdroogt. Wanneer je er dan nog een keer over heen gaat, wordt het toch iets minder mooi. Dit is dan ook duidelijk te zien wanneer je dichter op de nagel gaat kijken, hier en daar zie je een wat stukjes zitten op mijn middel- en ringvinger. Zelfs ik vond dit lastig lakken…

2015-07-27 17.28.24-2

Of ik gewoon pech heb of dat alle lakken van deze kleur zo zijn, weet ik niet. Ik heb nog geen negatieve reviews gelezen, anders had ik deze kleur natuurlijk niet gekocht. Toch vind ik het jammer. Ik vind de kleur zo gaaf, maar dit ben ik niet van Essie gewend. Hierdoor zal ik Stones ’n Roses toch minder snel pakken omdat ik vele Essies heb die een stuk makkelijker aan te brengen zijn…

Mocht je verliefd zijn geworden op de kleur (ik ook!) en de gok dat jij wel een goeie lak treft wel willen wagen, dan is hij sowieso nog verkrijgbaar via eBay voor $8,49 inclusief verzendkosten, wat neerkomt op zo’n €7,70. Binnen een week heb je de lak in huis.

x Lisanne

9 thoughts on “Essie | Stones ’n Roses”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge