DIY

DIY: Beauty Weckpotjes

banner

Vandaag een hele simpele Do It Yourself! Weckpotjes om je beautyspulletjes in ‘op te potten’. Klik snel verder om het resultaat te bekijken.

Al langer zat ik met het idee om m’n kleine prulletjes op te bergen in glazen potjes. Tot nog toe had ik alleen nog niets leuks gevonden om het in te doen. Laatst zag ik een filmpje van Bethany Mota waarin zij haar spulletjes in een weckpot had gedaan. Toen we laatst bij de Ikea waren, nam ik er twee mee! De linker kostte €1,99 en de rechter €1,49. Zoals ik al zei, komen deze van de Ikea, maar weckpotjes kun je natuurlijk ook kopen bij Blokker, Xenos, en andere huis-, tuin- en keukenwinkels.

IMG_0773

Voor mijn nagellakverslaving had ik een behoorlijke zwak voor lipglosses, lippenbalsems, labello’s en lippenstift. Tegenwoordig is het wat minder, maar nog steeds ben ik dol op lipproducten. Deze producten liggen voor een deel in mijn tas en voor een deel weggestopt in m’n make-up kast. Ik grijp eigenlijk altijd naar dezelfde producten en de rest ligt op het moment wat te verstoffen in de kast, dat moet anders!

IMG_0767

Ik ging op zoek naar alle lipproducten in huis en vond m’n collectie eigenlijk best meevallen! Het is véél erger geweest. Vervolgens gooide ik ze willekeurig in de weckpot:

weckpot lippen

Super leuk, al zeg ik het zelf. Het ziet er leuk uit en op deze manier zal ik eerder naar andere producten grijpen.

Wat voor m’n lipproducten geldt, geldt ook voor proefmonsters. Ze liggen maar wat in m’n kast en ik gebruik ze eigenlijk nooit.

IMG_0776

Daarom besloot ik de proefmonsters in het kleine weckpotje te gooien. Ik wilde eigenlijk ook alle samples van bodylotion en dergelijke er in gooien, maar dat paste niet!

weck proef

Ik vind hem nog iets aan de lege kant, maar vult vanzelf. Als iemand nog proefmonsters ‘over’ heeft…. ;)

IMG_0788

En zo ziet het eruit op mijn make-up kast! Het idee vind ik erg leuk en hartstikke geslaagd! Het staat leuk en het is eens wat anders dan alles weg te stoppen.

Wat zou jij in de weckpotten stoppen?

11 thoughts on “DIY: Beauty Weckpotjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge