Winactie

December Winactie #5 | Goodiepakket H&M, Essence, eBay en Elie Saab! – GESLOTEN

banner

Vandaag heb ik een goodiepakketje samengesteld met allerlei kleine producten. Winnen is heel simpel! Mee doen? Lees dan gauw verder!

Wat kun je winnen?

IMG_9590

Dit feestelijke make-up pakketje uit de feestcollectie van H&M.

IMG_9600

Essence 121 Gold Fever en Elie Saab Scented Body Lotion (30 ml)

IMG_9601

Twee sieraden via eBay.

IMG_9595

Wat moet je doen om kans te maken op dit pakketje?

That’s all! ;)

Deze winactie is open voor Nederlandse en Belgische deelnemers en loopt t/m 5 januari. Na de tijd wordt via email contact opgenomen met de winnaar! Succes! 

handtekening

64 thoughts on “December Winactie #5 | Goodiepakket H&M, Essence, eBay en Elie Saab! – GESLOTEN”

  1. Zalig pakketje, het heeft echt alles in huis om mijn dochter en ikzelf te bekoren : blingbling nagellak voor de mama, want ik ben helemaal gek van nagellak en hoe opvallender, hoe beter! En die uilenketting, tja, die is voor mijn dochter, want die spaart werkelijk alles van uilen, ze heeft er een speciale kast voor gekregen : bomvol staat die intussen… Misschien kan ik de ketting met de strik krijgen, als ik haar nagels ook eens spectaculair laat schitteren!

  2. Ik doe zeker mee! Erg leuk paket. Ik volg je nu op Bloglovin’ maar ik kon het bericht helaas niet terug vinden… Sorry, ik heb dus niet je bericht geliked… Liefs, Vera.

  3. YES!! Net een mailtje gekregen dat ik en mijn dochter gewonnen hebben : mijn dochter zal bijzonder aangenaam verrast zijn met de uilenketting en de rest gebruiken we gewoon allebei! HEEL ERG BEDANKT : you’ve made our day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge