Winactie

December Winactie #2 Win één van de twee Eyes Lips Face Goodiebags! – GESLOTEN!

banner

Eyes Lips Face is één van mijn favoriete budgetmerken qua make-up. Ze hebben een uitgebreid aanbod voor scherpe prijzen en prachtige producten. Eén nadeel, het is alleen online te verkrijgen! Ik wacht nog steeds op de dag dat ELF gewoon in de Nederlandse drogisterijen ligt. Maar, voor twee van jullie het het jullie lucky day! Ik verloot in samenwerking met Eyes Lips Face twee, door mij samengestelde, goodiebags!

In de Goodiebags zit een selectie van mijn favoriete producten uit de webshop. Goodiebag 1 zit gevuld met de budgettoppers uit de Essentialslijn terwijl in Goodiebag 2 maar twee wat duurdere producten zitten. De keus is aan jou!

Goodiebag 1

Met de inhoud van deze goodiebag heb jij alles in huis om een mooie feestelijke look te maken voor de Kerstdagen. Een prachtig warm palette, een liquid highlighter voor een prachtige gouden glow, een mascara voor een verleidelijke oogopslag en een prachtige lipstick voor de finishing touch. Een blending brush om je ooglook nog beter mee te blenden kan natuurlijk ook niet ontbreken. Wil je de producten uit deze goodiebag beter bekijken? Klik dan hier.

Goodiebag 2

In goodiebag 2 zit één van de bekendste blushes – of eigenlijk is het een highlighter – van ELF ‘Gotta Glow’. Deze poeder is dé perfecte dupe van de highlighters der highlighters: Nars Albatros. Met behulp van de 3-in-1 kwast tover je met deze prachtige crème gouden highlighter een mooie glow op je jukbeenderen, kerst-waardig!

Maar, wat moet je doen om kans te maken?

Verplicht (samen 1 entry):

Extra kans maken? (Elke stap is 1 extra entry)

De winactie loopt t/m 20 december en is open voor Nederlandse, Belgische en Franse deelnemers. De winnaar wordt willekeurig gekozen. Na de tijd neem ik via de email contact op met diegene!

 handtekening

28 thoughts on “December Winactie #2 Win één van de twee Eyes Lips Face Goodiebags! – GESLOTEN!”

 1. Hey,
  Ik doe graag mee, ik ben je 3de liker en heb ook alle extra dingen gedaan, ik zou graag goodiebag 1 willen winnen :)
  Met vriendelijke groet,
  Louca Bulthuis

 2. Wat een gave winactie! Ik doe graag mee! Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb dit artikel al 4e geliked. Ik heb ook je Facebook pagina geliked, die van Eyes Lips Face had ik al geliked en hun Youtube kanaal ook al :) Ik heb een lichte voorkeur voor de 2e goodiebag :)
  Kirsty onlangs geplaatst…Tag: This Or That?My Profile

 3. Leuk! Wat een gaaf pakket! Ik ga voor goodiebag 1
  – Ik volg je op Bloglovin en ben de 5e liker
  – Ik volg je op Facebook onder naam Arianne van Lierop
  – Ik heb het bericht openbaar gedeeld op Facebook
  – Ik heb getweet en dit is de link: https://twitter.com/Arianne_vLierop/status/408522370870026240
  – Ik volg ELF op Facebook
  – Ik volg je op YouTube onder naam Arianne van Lierop
  – Mijn email adres is arianne731@hotmail.com
  Arianne onlangs geplaatst…Opgemaakte producten november 2013My Profile

 4. Hallo Lisanne,

  wat een leuke winactie weer. Ik doe graag mee voor goodiebag 1.

  Ik volg je via bloglovin en heb het bericht geliked, ik ben nummer 8.
  Beide Facebook pagina’s zijn geliked en ik heb me geabonneerd op het youtubekanaal van ELF.

  Groeten Eline

  1. Hoi Amber,
   Bij Bloglovin zie je, wanneer je een bericht liken, ‘you and 5 others liked this’ (bijvoorbeeld) staan. Dan weet je dat je de 6e liker bent. :)
   Groetjes Lisanne. ❤️

 5. Leuk leuk leuk! Ik doe graag mee. Wat ik allemaal heb gedaan:

  * Moeilijk kiezen, maar ga toch voor goodiebag 1!
  * Ik volg je met Bloglovin’ en ben aldaar je 20e liker van deze gave winactie
  * De beide facebook paginas van jou en ELF waren al geliked, en was ook al geabonneerd op het YouTube channel van ELF.
  * Ik heb een Tweet de wereld in geslingerd en je winactie via de deelknop gedeeld op Facebook (openbaar). Ook via Google.

  Maak graag kans! Fingers crossed! xoxoxo
  NailTalk onlangs geplaatst…Bohemian Hearts – Nail ArtMy Profile

 6. Heee Lisanne! Ik doe mee aan je winactie :). Ik heb alle stappen gedaan, ook de extra stappen! Ik was de 21ste liker! Mijn voorkeur gaat naar de 1ste goodiebag, maar de 2de vind ik ook superleuk! Superleuke winactie! Xxxx Demi.

 7. Mijn voorkeur is goodiebag 1 omdat, ik kan me nu al een prachtige feestlook bedenken! Vooral handig omdat het 22december mijn verjaardag is :-D
  Ik heb geabonneerd op uw youtube kanaal,ik volg u op bloglovin, ik heb beide facebook paginas geliked en gedeeld, ik heb de winactie getweet.

  Liefs,Raveena.

 8. Voordat ik iets vergeet, ik kan niet zien hoeveelste liker ik ben als ik er op klik gaatie rechtstreeks naar internet en kom ik op dit internet adres :/

 9. Wat een geweldige actie. Ik doe graag mee :)
  ♥ Mijn voorkeur gaat uit naar goodiebag 1
  ♥ Ik volgende je al op bloglovin, ik ben de 23e liker van deze post
  ♥ Ik volgende je al op facebook
  ♥ Ik heb de FB pagina van ELF geliked
  ♥ Ben geabbonneerd op het youtube kanaal van ELF

  Extra:
  ♥ Ik heb de actie geretweet
  ♥ Ik heb de actie op mn fbpagina gedeeld

  Volgens mij heb ik nu alles gedaan :)
  Karin onlangs geplaatst…Mijn Lipstick Collectie ~ December 2013 ~My Profile

 10. Oehh, wat leukk! ELF een merk waarvan ik al veel positieve dingen over gehoord maar zelf nog niks van heb. Helaas, Dus dit is een mooie kans! ;)
  Ik heb alle basis stappen gedaan. En de tweet getweet en het fb bericht gedeeld!

  Alvast een merry christmas! xx

 11. Hee,
  Ik doe mee aan je winactie! Ik heb alle stappen gedaan en ik heb de winactie gedeeld op facebook. Mijn voorkeur gaat naar goodiebag 1 , maar ik weet niet precies hoeveelste liker ik ben. Leuke winactie! xx Pascale

 12. Leukleuk! Ik doe mee (:
  Ik heb alle verplichte dingen gedaan & ben de 28e likerr.
  Mijn voorkeur gaat uit naar goodiebag 1 ♥

  Liefs, Jolijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge