Lifestyle

De meest originele cadeaus

blogbanner-2

Cadeautjes, leuk om te krijgen, maar ook om te geven! Stiekem ben ik dol op cadeaus. Ik kan blij zijn als een klein kind met de leukste aardigheidjes. Leuker nog wanneer het echt een verassing is. Een cadeautje zonder reden, gewoon zomaar… Wat je reden ook is om iemand te verblijden met wat leuks, ik ontdekte een super toffe site vol toffe cadeaus. Vandaag deel ik een aantal leuke cadeautips met jullie! 

Tweexy Nagellakhouder – €19,95

tweexy-nagellakhouder-848

Eerlijk zeggen? Heb je wel eens een potje nagellak over de tafel gegooid? Ik wel. Meerdere malen zelfs. Onhandig  en ongeduldig als ik ben, doe ik verschillende dingen tegelijkertijd en dat staat garant voor ongelukjes. Als nagellakliefhebber moet ik deze toffe gadget natuurlijk delen. Clip de ring om je vingers en je kunt werkelijk overal simpel en makkelijk je nagels lakken. Super foolproof, dit kan iedereen!

LOMO Instant Camera – €99,95

lomo-instant-camera-e85

Ouderwets plaatjes schieten is helemaal in! En zeg nou zelf, het heeft ook wel iets toch? Echt te moeten nadenken over wat je vastlegt omdat je nou eenmaal niet je mislukte plaatjes kunt deleten? En dan gaat LOMO fotografie nog net een stapje verder. Niets perfect plaatje, maar juist een ‘raw’ beeld. Je plaatje weloverwogen gebruiken en tegelijkertijd don’t think, just shoot! Het perfecte cadeau voor de fotografie liefhebber!

Eenhoorn lamp – €16,95

eenhoorn-lamp-2aa

Iedereen heeft wel die ene persoon in zijn of haar vriendenkring; dé unicorn liefhebber. Vooral onder tieners is dit fenomeen razend populair. Deze fantastische roze (of witte) LED lamp op batterijen brengt magie in elke kamer. Of het nou de kinderkamer of stiekem je eigen slaapkamer is. Iedereen kan wel een beetje magie gebruiken, toch?

Letter Lichtbak – €39,95

tafellamp-bioscoop-lichtreclame-be3

Ohhhh, deze lichtbak had ik stiekem zelf wel willen hebben! Maar ik weet eigenlijk niet zo goed waar hij bij ons in huis moet komen te staan. Dit is natuurlijk wel het cadeau voor de hipsters onder ons. Nostalgie ten top! Deze toffe lichtbak is multifunctioneel. Als decoratie, om milestones mee vast te leggen, als blogdecoratie of voor in een eigen winkel bijvoorbeeld. De lichtbak wordt geleverd met verschillende letters en symbolen. Super leuk!

Sushi Bazooka – €19,95

sushi-bazooka-d8c

De Sushi Bazooka, dé gadget voor sushi liefhebbers die liever lui dan moe zijn, houden van perfecte rolletjes of het leuk vinden om op een simpele manier te experimenteren met sushi. Werkt het? Ja! Als een malle! Wij hebben er zelf één en zijn razend enthousiast. Vrouwlief maakt er de mooiste rolletjes sushi mee. Tijdbesparend, makkelijk en… heerlijk. Mmmmm, ik weet wat wij dit weekend eten!

Zelf kreeg ik een hele gave Zoku Quick Pop Ice maker cadeau. Deze is helaas momenteel niet meer in deze webshop te krijgen, maar uiteraard deel ik dit tofs binnenkort nog wel met jullie. Want oooh, hij is zo leuk!

Deze en nog veel meer toffe hebbedingetjes zijn verkrijgbaar in de webshop van Radbag. De Donut Zwembad boven in deze post is ook verkrijgbaar in deze shop! Check it out!

x Lisanne

samenwerking

2 thoughts on “De meest originele cadeaus”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge