Nagellak

DA | Specials & Effects Nailpolish ‘Nordic Sunset’

IMG_5765

Na Hema, haakt ook DA in op de alsmaar groeiende hype rond om nagellak en nailart. Vorige week stond ik in de DA en trof ik een heel apart schap aan met alleen maar nagellak van de DA! Deze was zeer uitgebreid en hier stonden zeker kleurtjes en lakjes bij die ik nog niet eerder aantrof bij de DA. Ik had al gehoord dat de DA holografische lakken zou verkopen, maar deze kon ik niet vinden. Wel trof ik een soort chrome lakje aan, welke Dian graag wilde hebben. Ze kreeg ‘m van mij, maar natuurlijk moest ‘ie eerst gereviewd worden!

IMG_5766

IMG_5767

Deze DA lak heet Nordic Sunset en is een chrome lakje. De naam is wel tof gekozen, gezien het mij een beetje doet denken aan het Noorderlicht. Chromelakjes lijken soms wat op olievlekken, in het licht steeds anders. De lak doet me denken aan de Metal Flip lakken van Miss Sporty.

IMG_5770

De flesjes van de DA vind ik altijd wel leuk, alhoewel ze de zilveren dop van mij wel mogen vervangen door een klassieke (minder goedkoop ogende) kleur. De kwastjes zijn verder prima.

IMG_5802

Na één laagje zie je nog duidelijk mijn tips er door heen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! ;)

IMG_5806

IMG_5809

Na twee laagjes kan de lak prima, maar voor het mooiste effect vind ik drie laagjes beter. De kleur vind ik mooi en apart. Deze lakken worden snel streperig en dat valt me van deze DA lak heel erg mee. De kleur komt overeen met die uit het flesje, al had het paarse effect in het licht van mij wat duidelijker gemogen. Nu vind ik het meer een metallic lakje.

De kleur is mooi, maar je moet er van houden. Zelf ben ik niet zo van deze soort lakjes, maar dit is persoonlijk en doet niks af aan de lak, die verder prima is. De droogtijd is vrij snel en de lak houdt het ook prima 3 daagjes op je nagels uit (mét topcoat).

Wanneer je een DA in de buurt heb ik, zou ik zeker even een bezoekje brengen en het nagellakschap even bekijken. Er staat een hoop moois tussen voor een mooi prijsje van €2,99!

12 thoughts on “DA | Specials & Effects Nailpolish ‘Nordic Sunset’”

  1. Mmm ik vind het kleurtje ook wat minder. De glans vind ik wel mooi. Fijn dat de nagellak best snel droogt. Ik heb er een hekel aan als het lang duurt voordat mijn nagels gedroogd zijn. Wel een mooie prijs voor dit nagellakje!
    Lizzy onlangs geplaatst…I love blogging tagMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge