Challenge Nailart

Challenge | Week 6 Inspired By Colorblocking

IMG_7717

Na een zondag de challenge te hebben overgeslagen, ben ik weer terug! De tijd zat ons alle drie niet echt mee en besloten we afgelopen zondag te skippen. Rosita zit in Londen en zal de challenge van vandaag later inhalen. Vandaag hebben we color blocking!

IMG_7718

Color Blocking was helemaal hot en happening afgelopen voorjaar. Het combineren van kleurtjes die je normaal niet zou combineren en grote vlakken creëren in je kleding. Vandaag color blocken we onze nagels.

IMG_7723 IMG_7721

Ik maakte gebruik van verschillende crème kleurtjes en lakte die ik vlakken op mijn nagels. Daarna scheidde ik de blokken met witte stripingtape.

IMG_7724 IMG_7716

Het effect vind ik leuk en lekker modern. Met deze nagels val je zeker op!

Benieuwd naar de Color Blocked Nails van Marije? Bezoek dan haar blog. Rosita zal het later inhalen!

x

Wat vind jij van color blocking?

14 thoughts on “Challenge | Week 6 Inspired By Colorblocking”

  1. Knap gedaan, lijkt me een moeilijke look om mooi/netjes te lakken.. Ik denk dat ik deze maar oversla, mist toch die sophisticated feel die ik vaak mooi vind aan nagellak art.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge