Challenge Nailart

Challenge | Week 4 Inspired By Black With Gold

IMG_7255

We zijn alweer aangekomen bij week 4 van de challenge! Wat gaat het snel! Vandaag is het thema ‘Black with Gold’, een onwijs breed thema waar je echt alle kanten mee op kunt. Ik heb er dan ook lang over nagedacht wát ik deze week wilde maken. Eerder maakte ik al deze nieuwjaars-nailart met zwart en goud. Uiteindelijk kwam ik bij de oude vertrouwde Tribal print, die ik lang geleden voor het eerst (en laatst) maakte. Vandaag een gold en black tribal print! Have fun!

Deze week heb ik geen afbeelding waar ik mijn inspiratie uit gehaald heb. Simpelweg omdat ik deze creatie niet ergens op heb geïnspireerd. Natuurlijk is de Tribal print niet hele origineel, maar met de goud-zwarte combi vind ik ‘m wel heel vet. Goud en zwart doet me trouwens ook een beetje denken aan Indiaanse printen, achteraf had ik daar ook best wat me kunnen doen. Maar hé, wie weet een andere keer. ;)

*Excusez-moi voor de crappy foto’s. Het is weer vroeg donker en ik kom er overdag helaas niet altijd aan toe om aan m’n blog te werken! 

IMG_7237

IMG_7257

Voor deze nailart lakte ik mijn nagels met Catrice Goldfinger. Een lakje wat niet meer in het assortiment zit. Wil je een gouden kleur van Catrice, dan moet je in de huidige collectie zoeken naar de naam Goldbusters. Ik geloof dat dat (bijna) dezelfde kleur is.

IMG_7240

IMG_7259

Voor het tribal design gebruikte ik mijn oude vertrouwde acrylverf in de kleur zwart (duh!). Oké, het is misschien nu Gold With Black in plaats van andersom, maar ik vind dat ’t goedgekeurd is. ;) Voor een extra leuk effect plakte ik hier en daar zwarte rhinestones en gouden studs op.

IMG_7254

IMG_7246

Tot slot lakte ik mijn design te vroeg af met de Essence Topsealer. Hierdoor liep het patroontje op mijn wijsvinger uit en is hij helaas niet meer zo strak. Mèh! :( Maar, al met al vind ik ook deze week weer geslaagd.

Ik ben deze week, meer dan ooit, erg benieuwd naar de creaties van de andere meiden. Hoe hebben zij deze week geïnterpreteerd en omgezet in een nailart? Kijk op hun blogs:

Marije – Bonjour Cherie

Rosita – Just A Simple View 

See you next week, met het thema Splatter

Hoe zou jij zwart en goud combineren?

21 thoughts on “Challenge | Week 4 Inspired By Black With Gold”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge