Challenge

Challenge | Week 10 Eigen creatie!

IMG_8377

Om eerlijk te zijn had ik enorm willen uitpakken op de laatste challenge-dag. Een baanbrekende creatie, prachtig en grensverleggend. Nou ja. Niet dus. Soms laat je inspiratie je in de steek en soms gebeurt dat net op het verkeerde moment. En natuurlijk kopieer ik liever niet klakkeloos alles van internet, dus besloot ik het over een andere boeg te gooien. Gisteren kwam Sinterklaas aan in ons land. Rond kerst creeëren we de prachtigste nagels, waarom verdient onze eigen Sint dat niet? Daar moest verandering in komen, dus zie hier. Mijn Sint nagels!

IMG_8346

De gehele nailart maakte ik voor de verandering met nagelak. Ik lakte mijn wijsvinger geheel rood met Mavala ‘London’. Met dezelfde kleur lakte ik de mijter op mijn ringvinger. Op de rest van mijn vingers gebruikte ik de gouden kleur uit een oude Catrice collectie (damn, wat mis ik die goede oude lakjes) genaamd ‘Goldfinger’.

IMG_8364

IMG_8365

Met de tegengestelde kleuren creëerde ik met behulp van een klein penseeltje details op de nagels voor een mijter, een staf en kleine golfjes voor een speels effect. Super simpel en super schattig voor deze gezellige tijd van het jaar!

IMG_8356 IMG_8375

En dat was de laatste challenge van de 10 weken die Rosita, Marije en ik samen begonnen zijn in september. Ik vond het super leuk om te doen en heb veel nieuwe dingen geprobeerd de laatste weken. Ik wil snel weer een challenge gaan doen, maar ik ben nog even aan het kijken hoe en wat! Voor nu was dit het!

Benieuwd naar Rosita’s creatie? Bezoek dan even haar blog!

handtekening

Wat zijn jouw plannen met Sinterklaas?

15 thoughts on “Challenge | Week 10 Eigen creatie!”

  1. Ik had inderdaad van je verwacht dat je alle toeters en bellen uit de kast zou halen, om er weer een mooi kunstwerkje van te maken. Ik vind je sint nagels hartstikke leuk geworden, juist om het simpel eruit ziet. Nogmaals bedankt meid!
    Ik ben ook van plan om een nieuwe challenge te gaan doen. Ik heb al een hele leuke op het oog. Interesse??? laat het dan even weten.
    rosita onlangs geplaatst…challenge nailart week 10 – youre own styleMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge