Beauty

Catrice | Absolute Eye Colour Quattro ‘040 Never Let Me Go’

IMG_6038

Al een tijdje geleden liet ik jullie in deze shoplog dit prachtige palette van Catrice zien. Heel erg fan van de oogschaduws van Catrice ben ik niet, maar zo af en toe kom ik een pareltje tegen die ik niet kan laten liggen. Zo ook met deze quattro, waar echt vier prachtige kleurtjes in gecombineerd worden. Ik kwam ‘m tegen en werd op slag verliefd. Waarom had ik deze niet eerder gezien? Snel gooide ik ‘m in mijn mandje en rekende af bij de kassa. Eens zien of deze beauty zijn verwachtingen waarmaakt…

IMG_6032

040 Never Let Me Go is een palette met koele roze kleuren. Vooral de rosé gouden kleur rechts boven in trok mijn aandacht. Ik ben verliefd op MAC’s Expensive Pink, maar zoek nog een goede dupe van deze prachtige kleur.

IMG_6037

Alle kleuren lijken vrij glanzend te zijn en als je goed kijkt zie je overal de zelfde gouden glitter terug komen.

IMG_6049

IMG_6044

De swatches zien er veel belovend uit, al had ik de rosé gouden kleur graag gepigmenteerder gezien. Deze kleur is juist zo mooi! Al is het niet een waardige vervanger voor ‘Expensive Pink’ Ook merk ik bij alle kleuren, maar vooral bij de rosé gouden kleur, dat de oogschaduws vrij veel fall-out hebben. Dit komt vooral door de gouden shimmer die in alle kleuren terug komt. De derde kleur vind ik apart (op een mooie manier). Het is taupekleurig met een paarsige ondertoon. Love it!

3

In deze oogloog bracht ik de rosé gouden kleur aan op het bewegend ooglid, de lichtste kleur op het wenkbrauwbot en in mijn binnenste ooghoek, de taupe kleur bracht ik aan in de gehele crease en in mijn buitenste ooghoek zit de donkerbruine kleur.

2

Dit alles heb ik geblend met een fluffy kwast van de Hema. De kleuren laten zich ietwat moeilijk blenden, maar de aanhouder wint! De rosé gouden kleur geeft inderdaad, zoals ik al eerder opmerkte, vrij veel fall-out. Na het aanbrengen van de oogschaduw moest ik daarna wel even met een kwast over mijn gezicht om de overtollige glitters weg te halen. Anders was ik net een wandelende discobal.

1

Al met al ben ik tevreden met dit palette, al had de blikvanger van de vier wel wat beter gepigmenteerd mogen zijn en wat minder mogen zorgen voor fall-out. De vier kleuren samen matchen prima en zorgen voor een mooie, alledaagse, look die je prima kunt oppimpen voor een zwaardere avond of nachtlook.

De Absolute Eye Colour Quattro’s zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister met een Catrice-schap voor een vriendelijk prijsje van €4,59.

16 thoughts on “Catrice | Absolute Eye Colour Quattro ‘040 Never Let Me Go’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge