Beauty

Braun Silk Épil 7 | Eerste ervaringen + enquete

banner

Een paar weken geleden liet ik jullie de nieuwe Braun Silk Épil 7 zien in een video en post. Inmiddels heb ik de Braun Silk Épil goed kunnen uitproberen en deel ik vandaag mijn eerste ervaringen met jullie! Let op, houd je niet van stoppel-foto’s. Skip deze post dan even! ;)

De Silk Épil 7 kun je droog en nat gebruiken. Ik heb ervaring met droog epileren met een Philips epilator, dit vond ik vrij pijnlijk en hier moest ik mij echt toe zetten. Ik was heel erg benieuwd of het epileren onder de douche een verschil zou geven. De epilator kun je zowel onder de douche als echt onder water, in bad gebruiken. Ik heb het zelf onder de douche geprobeerd nadat ik er een paar minuten onder stond.

Of het komt door de epilator zelf of doordat ik het nat gebruikt heb, weet ik niet, maar wat een verschil! Oké, epileren is geen pretje, maar zeker te doen onder de douche. De eerste keer moest ik weer even wennen aan het gevoel, maar éénmaal er aan gewend, ging het prima. Wat mij opviel is dat de epilator veel haartjes in één keer pakt, waardoor je niet 10 keer over de zelfde baan hoeft te gaan. Het lampje op het apparaat is echt een uitkomst, hierdoor zie je alles een stuk beter. Dit helpt enorm!

Met één been ben ik ongeveer 10 á 15 minuten bezig geweest. Zie hier het resultaat:

IMG_4734

Direct na het scheren is de huid rustig. Wel zie je ‘onderhuids’ de donkere haartjes nog liggen. Mijn benen zijn glad. Er is geen haartje meer te voelen!

IMG_4731

Mijn huid is vrij onrustig na het epileer-geweld. Zoals je ziet ben ik toch nog een paar haartjes vergeten, maar is mijn been voor 99% haarvrij! Mijn benen voelen niet zo glad aan als na het scheren.

IMG_4737 IMG_4738

Na het gebruik is de epilator makkelijk schoon te maken. Even de kop er af halen en afspoelen onder de kraan. Voor het beste resultaat heb ik de epilator nog even aangezet onder de kraan, zodat het water overal kwam. Zie je het lampje wat aan gaat?

IMG_4799

Een uur of twee later zien mijn benen er bijna het zelfde uit. De geëpileerde huid ziet nog wat rood, maar zeker niet meer zo geïrriteerd als daarvoor. Wel zijn mijn benen een beetje droog. Lekker insmeren met milde lotion dus. Ik raad je aan om je benen niet vlak voor je weg gaat te epileren, maar lekker de avond of dag er voor. Zo weet je zeker dat je niet met roodgespikkelde benen de deur uit gaat.

IMG_4826

Vier dagen later is er van een afstandje weinig verschil te ontdekken. Maar laten we eens beter gaan kijken….

IMG_4818

Ieeeks! Mijn been is wel weer toe aan een scheerbeurt!

IMG_4820 IMG_4821

Op mijn geëpileerde been is nog geen haartje te bekennen. Met uitzondering van de paar vergeten haartjes hier en daar zijn mijn benen nog super ‘smooth’ en haarvrij. Yay!

Mijn eerste indruk van de Braun Silk Épil 7 is erg goed. Wat ben ik blij met dit apparaatje zeg! Benieuwd naar de verdere ontwikkeling? Houd dan You Nailed It in de gaten, binnenkort komt er een post inclusief video en kortingsbonnen online!

Enquête!

Voor nu wil ik jullie graag om een gunst vragen. Zouden jullie deze enquete in willen vullen? Het zijn maar een paar vragen en het duurt een paar minuten. Dit is voor het onderzoek wat hoort bij Lekker In Het Leven. Jullie zouden me er onwijs mee helpen! Alvast bedankt!

17 thoughts on “Braun Silk Épil 7 | Eerste ervaringen + enquete”

  1. Ik gebruik zeker al 26 jaar zo’n epilator en inmiddels heb steeds dunnere haartjes op mijn benen En het gevoelige wat je eerder voelde tijdens het epileren wordt dan ook minder. ik kan niet meer zonder. Leuke review erover en heel duidelijk met die foto’s.

  2. Ik vergeleek de Silk epil 7 wet & dry met een epilator van een ander merk die ik normaal gebruik. Deze epilator kan in de douche is draadloos en heeft 40 pincets vergeleken met mijn andere epilator die deze kenmerken niet heeft. Epileren onder de douche is minder pijnlijk in vergelijking met droog epileren. Deze Silk epil 7 die bijzonder de poten en heeft een flexibele kop die kan aanpassen aan de contouren van de benen. De pijn niveaus is hetzelfde als de eerder epilator hoewel Silk epil 7 heeft meer pincets. Dit resulteert in een snellere epileren en mijn benen zijn schoner. Het exfolieert ook mijn benen voor een soepeler benen. Ik krijg resultaten voor ongeveer 2 weken na die mijn haar begint weer te groeien wat hetzelfde is als mijn eerdere epilator. Silk epil 7 is minder pijnlijk in de douche en sneller dan mijn eerdere epilator.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge