Boeken

Ik ben hier nu ♣ Het creatieve mindfulness werkboek

blogbanner-4

Dat ik dol ben op boeken, invulboekjes en creatieve doe-boeken moge duidelijk zijn. Mijn hartje gaat dan ook zeker sneller kloppen wanneer er weer iets nieuws op de markt komt. Ik sta te springen om deze boekjes uit te proberen, door te bladeren en te recenseren. Zo ook met ‘het spirituele zusje’ van Wreck This Journal. Ik Ben Hier Nu, hét creatieve mindfulness werkboek. Vandaag geef ik jullie een kijkje in dit toffe boek! 

img_0864

img_0882

Ik ben hier nu is een mooie geïllustreerde gids die je mindfulness bijbrengt door middel van creatieve opdrachten en verrassende uitdagingen. Met dit boek laat je stress van je afglijden en creëer je nieuwsgierigheid! Vol tips en tools die je helpen om met hernieuwde nieuwsgierigheid aandacht te schenken aan datgene wat je van moment tot moment ervaart – en dit op een creatieve manier vast te leggen. Een praktisch doeboek met inhoud, vanaf nu verkrijgbaar.

img_0866

img_0869

De opdrachten variëren van een beetje maf tot ontroerend tot serieuze oefeningen die leiden tot zelfanalyses. Door de opdrachten uit te voeren kun je iedere dag een mindful moment vinden. Een moment waar je even stilstaat bij jezelf. Opdrachten als: plant een zaadje, schrijf je lievelingscitaat op, dwaal doelloos rond of doe de kauwgummeditatie, helpen je even de waan van de dag te vergeten en een momentje aandacht aan jezelf te besteden. Verken het leven door de lens van mindfulness en laat dit boek je ‘veldgids’ zijn.

Mediteren is een hele goede manier om stress tegen kunt gaan. In Ik ben hier nu vind je diverse meditatiesuggesties waardoor je heerlijk mindful wordt en even helemaal tot rust komt! Of je nu voor het eerst kennismaakt met mindfulness of al regelmatig mediteert, er valt op ieder moment zo veel te ontdekken!

img_0871

img_0875

Ik ben hier nu is aan de ene kant een creatief (dag)boekje als zovelen en toch heeft ook dit boek iets eigens. Iets unieks. Vooral het spirituele, de mindfulness inval is duidelijk aanwezig. Het boek heb ik aan Pris gegeven, en die is er driftig in aan het werken. Dit is zeker iets voor haar en stiekem ben ik een tikkeltje jaloers op haar geduld en de overgave zoals ze in zo’n boekje kan werken. Dit is echt een heel erg tof werkboek!

img_0861

Ik ben hier nu is een super leuk cadeau, voor jezelf of voor een ander. Dus zoek je nog iets voor de Kerst? Dan is dit boek zeker het overwegen waard. Het boek is o.a. bij Bol te koop voor de adviesprijs van €12,50.

x Lisanne

samenwerking

1 thought on “Ik ben hier nu ♣ Het creatieve mindfulness werkboek”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge