Home

Eén bank, drie verschillende stijlen

 

blogbanner

De bank is één van mijn favoriete plekken in huis. Ik zit graag aan de eettafel, maar zeker in deze periode van het jaar is de bank mijn thuisbasis. Lekker met een dekentje, een kop thee, een goed boek of mijn laptop. Netflix aan, toastje erbij en binge-watchen maar! Yup, ik kan met recht zeggen dat de bank en ik een zeer goede verstandhouding hebben. Pris en ik hebben de laatste jaren aardig wat bankstellen versleten en passen daarbij ook regelmatig de aankleding aan. Het leuke is dat, wanneer je een mooie ‘basic’ bank hebt, je alle kanten op kunt wat betreft stijl. Zo kun je het aanpassen aan de laatste trends, het seizoen en de functie die bij de bank past. Vandaag show ik één bank met drie verschillende stijlen! 

Als uitgangspunt koos ik de prachtige bank Bruce van Montel, een basic bank die op allerlei mogelijke manier te combineren is. Zelf hebben we ook enige tijd een hoekbank gehad, dit vond ik serieus één van de fijnste banken. Je kan er heerlijk op liggen, tegen je geliefde aankruipen en er met het hele gezin op zitten.

schermafbeelding-2016-12-07-om-13-43-57

De zwart-wit trend blijft maar terugkomen en zelf vind ik ‘m nog steeds erg tof. Het minimalistische gevoel, clean en strak. Absoluut niet geschikt met kleine kinderen, dus deze trend zal voorlopig ons huis voorbij gaan. De hoekbank kun je leuk oppimpen met minimalistische kussens, een lekker plaid – onmisbaar als je het mij vraagt – en een bijzettafel zodat je je drankje in de buurt kunt houden. Love it!

schermafbeelding-2016-12-07-om-14-04-02

Hoe leuk is het om je hoekbank op te fleuren voor de komende feestdagen. Wat dacht je van Kerst en Koper? Zelf ben ik helemaal koper-fan en kan ik niet wachten om ook weer mijn koperen Kerst accessoires voor de dag te toveren. De koper en gouden details op de kussens vind ik super leuk en de lamp zou hier ook zo in huis passen. De mooie ijsblauwe kleur van de hoekbank matcht perfect met de tinten, vind je niet?

schermafbeelding-2016-12-07-om-14-24-17

Voor workaholics als ik, is bovenstaande stijl perfect. Ik mag graag ’s avonds op de bank nog even werken. Zo zit ik ‘gezellig’ bij de vrouw maar kan ik ondertussen nog wat kleine dingen doen voor werk, studie of mijn blog. De bijzettafel die je zo aan je hoekbank schuift is ideaal, je kunt tijdens het werken je thee (of wijntje) bij de hand houden en hoef je nergens heen. Een lekkere geurkaars zoals deze van Lily Flame er bij aan, een warm kleedje bij de hand en werken maar!

Zoals je ziet kun je gemakkelijk met de juiste accessoires en aanpassingen je bank omtoveren tot iets ‘nieuws’. Ik mag dit altijd graag doen aangezien ik van verandering houd. Het is dan net alsof je ineens weer een nieuwe bank hebt, met alleen een paar kleine veranderingen!

Houd jij ook zo van je bank?

x Lisanne

4 thoughts on “Eén bank, drie verschillende stijlen”

  1. Kerst & koper! ❤
    Ik ben dol op mijn bank. Ik zit er altijd met een dekentje en ’s avonds lekker een kopje thee. Ik zou graag een lichte kleur bank willen, maar met 2 katten en een hond is dat gewoon niet te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge