Beauty

Balea | Doucheschuim en Spray-on Bodylotion

Afgelopen week kon je al mijn heerlijke DM Drogist shoplog lezen. Ik heb hier een aantal toffe producten gekocht, waaronder deze van Balea. Hoewel deze niet in Nederland verkrijgbaar zijn, besloot ik hier toch een blogpost over te schrijven. Er zijn immers genoeg mensen die wel eens winkelen in Duitsland of er vast nog wel een keer komen. Dan kan ik je alvast verklappen, deze producten moeten zeker op je lijstje komen te staan!

Balea is het eigen merk van DM en staat bekend om de leuke, unieke en fijne producten voor een nog fijnere prijs. Ik kocht twee doucheschuimen (doucheschuims?…) en één bodylotion. De verpakkingen vallen in ieder geval al super op, daar kan menig huismerk van drogisterijen in Nederland een voorbeeld aan nemen! Daarnaast vind ik het leuk dat het geen standaard geuren zijn zoals ‘gewoon’ vanille of lavendel.

De doucheschuim van Balea reinigt de huid met zijn delicate schuimformulering is zeer zacht voor de huid. De geur van limoen en roze grapefruit streelt de huid en inspireert lichaam en zintuigen – voor een rustgevend lichaamsreiniging. 

Allereerst koos ik voor de frisse geur  Fresh & Fruity. Deze heeft de geur van frisse limoen en roze graperfruit. De ideale zomergeur! Ik ga meestal voor de ‘warmere’ geuren dus dit leek me eens lekker voor de afwisseling. Verder gebruik ik eigenlijk altijd douchegel of -crème, mede omdat doucheschuim toch vaak erg duur is, zeker wanneer je je bedenkt dat dit niet het zuinigste product is in gebruik.

  

De doucheschuim is heel licht roze en geurt heerlijk! Het is een friszoete geur met de typische geur van limoen en grapefruit. De geuren zijn makkelijk te herkennen, super lekker! De doucheschuim is licht en je hebt aardig wat nodig wil je je hele lichaam insmeren met deze mousse. De schuim lost namelijk vrij snel op op de huid maar is daarna nog wel goed te verdelen. Het leuke is, is dat deze geur nog lichtjes blijft hangen na het douchen. Je ruikt nog heerlijk fris na de douchebeurt! Mijn huid voelt na het douchen niet extreem verzorgt aan maar voelt ook niet uitgedroogd of trekkerig. Een heerlijke doucheschuim met vooral een hele lekkere geur!

De doucheschuim van Balea reinigt de huid met zijn delicate schuimformulering zeer zacht en zorgt voor een soepele huid. De fruitige zoete vanille en sinaasappelgeur streelt de huid en inspireert lichaam en zintuigen – voor een rustgevende lichaamsreiniging. Met avocado olie.

Ten tweede gooide ik de doucheschuim Vanilla Cream in mijn winkelmandje. Deze koos ik nog snel even voordat we gingen afrekenen omdat ik dacht dat ik nog geen doucheschuim had. Oeps! Deze schuim heeft een geur van vanille en sinaasappel. Een leuke en verassende combinatie. Ik ben dol op vanille, maar een combinatie met een geur als sinaasappel had ik nog niet eerder geroken.

De schuim is lichtoranje en is voelt net zo licht aan als de Fresh & Fruity variant. Deze geur is echt mijn favoriet! Hij heeft de warme geur van vanille en tegelijkertijd iets fris door de sinaasappel. Het doet me een beetje denken aan een sinaasappeltaart of cakeje. Fris door de sinaasappel, bijna ‘koekjesachtig’ door de vanille. Mmmmm! Ook deze schuim is niet heel zuinig in gebruik, dus ik vrees dat hij snel op zal zijn. Jammer! Want voor ik weer bij de DM kom… Een absolute favoriet en grote aanrader!

De Balea Spray-On Bodylotion hydrateert direct en geeft een gevoel van een fluweelachtige zachte en soepele huid: de snelle huidverzorging. Spuit gelijkmatig op de huid, smeer kort uit en klaar! 

Ik ben onwijs fan van de Vaseline Bodylotion Spray en dus kon ik niet wachten om eens een andere geur te proberen. Ik ben een beetje lui van aard als het gaat om bodylotion. Ik heb de wereld aan lotions en butters, maar gebruik ze zelden omdat ik het insmeren van mijn huid gewoonweg een stom klusje vind. Een voor deze mensen is de spray-on bodylotion werkelijk waar ideaal!

Helaas was er maar één geur te koop in de DM waar ik was en dus koos ik noodgedwongen voor de geur van mango en hibiscus. Dit is niet een geur waar ik zelf meteen voor zou kiezen, maar toen ik de geur rook was ik toch best enthousiast! Eens wat anders is best ook eens leuk, toch? De bodylotion ruikt gewoonweg naar mango en heeft dus een friszoete, fruitige geur. De spray is perfect en spuit regelmatig over de huid. Je smeert de lotion eventjes uit en je bent good-to-go! De lotion trekt super snel in, ruikt heerlijk en hydrateert de huid prima.

Deze heerlijke producten van Balea hebben mij positief verrast! Ze zijn super betaalbaar, hebben heerlijke geuren, werken goed en zijn daarnaast ook nog eens uniek in vorm en geur. De verpakkingen staan leuk in je badkamer, wat een leuke bijkomstigheid is. Wanneer je in de DM Drogist bent, raad ik je zeker aan om even bij deze producten te gaan kijken! De doucheschuim verkopen ze nog in andere geuren, dus voor elk wat wils!

De Doucheschuim kost €1,95 per stuk en de Spray-on Bodylotion kost €2,75 per stuk. 

x Lisanne

4 thoughts on “Balea | Doucheschuim en Spray-on Bodylotion”

  1. Oh, wij hebben ook weer tijdens de vakantie ingeslagen! En laat ik nu ook die twee soorten doucheschuim hebben meegenomen. De fresh&fruity nog niet geprobeerd, ben nu de Vanilla Cream aan het gebruiken. Heerlijk zacht schuim! En ruikt inderdaad erg lekker. Ben benieuwd naar de andere. Die lotion ken ik nog niet, dus bij de volgende trip ga ik zeker eens proberen :)
    Nicole onlangs geplaatst…Broodpudding met Nectarines en KaneelMy Profile

  2. Ik heb toen ik twee maanden geleden in de DM was maar twee van de spray-on bodylotion meegenomen, zoo balen. Mijn moeder en ik zijn lyrisch van dit product, helemaal voor die prijs. Echt al bijna op, die geur is heerlijk. Echt een favorietje! We waren op vakantie en komen er niet zo snel meer, jammer genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge