Beauty

Andrélon Skin | Doucheschuim Ochtendboost

Andrélon kennen allemaal van de uitgebreide haarverzorgingslijn. Voor elk haar wat wils, je kunt het zo gek niet bedenken of Andrélon heeft er een shampoo, crème, conditioner of stylingproduct voor. Ik was dan ook verrast en zeer nieuwsgierig toen ik de producten van Andrélon Skin onder ogen kreeg. Dít zag er leuk uit! Andrélon kwam twee weken geleden met drie frisse producten voor onder de douche om je ochtend een boost te geven!

Bepaalde verzorgingsproducten zijn ‘everyday essentials’, maar dit betekent nog niet dat ze saai hoeven te zijn. Zelfs als het een ritueel is dat dag na dag terugkeert, zoals douchen, is het de moeite waard er een feestje van te maken. Andrélon beseft dat als geen ander en komt daarom met een doucheproduct voor je lichaam: Andrélon Ochtend Boost doucheschuim in 3 heerlijke geuren: Bloedsinaasappel & Gember, Appelbloesem & Cranberry en Mango Manderijn. 

Drie frisse doucheschuims die het lekker even anders doen dan de meeste verzorgingsproducten die deze winter uitkomen. Niks geen warme winterse geuren met vanille of kaneel. Andrélon kiest voor frisse geuren om je dag letterlijk fris en fruitig te laten beginnen. De doucheschuim is echt van zeer goede kwaliteit. Zoals jullie weten ben ik onwijs fan van de doucheschuim van Balea, maar de substantie van de mousse van Andrélon is echt een stuk voller. Hierdoor heb je aan een klein beetje genoeg en is deze schuim daarbij ook zeer geschikt om te gebruiken als scheerschuim.

De doucheschuim komt is drie verschillende frisse en fruitige geuren die allemaal nét even anders zijn. Bloedsinaasappel & Gember is de aanwezigste van de drie. De geurcombi van bloedsinaasappel (friszuur) en de gember (wat kruidiger) is perfect gekozen. Een frisse geur met een kruidige, typische, gemberlucht. Perfect gedoseerd en niet te overheersen. Ik denk dat dit mijn persoonlijke favoriet is!

Bij de geur Appelbloesem & Cranberry wordt de fruitige geur gecombineerd met het bloemige van de appelbloesem. Deze is dan een tikkeltje zoeter dan de andere twee, maar toch zou ik de geur niet overwegend zoet noemen. Friszoet, vrouwelijk en een tikkeltje bloemig. Heerlijk!

Als laatste hebben we de fruitigste geur van de drie Mango & Mandarijn. Deze geur is super fris en heeft tegelijkertijd dat zoetige van de mango. De mandarijn geeft hieraan een friszure geur en persoonlijk deed de geur mij denken aan een fruitige mango smoothie (en dat is iets goeds in mijn ogen). Absoluut de fruitigste, met deze schuim begin je je dag zeker weten fris en fruitig!

De doucheschuim verzorgt, verfrist en laat een heerlijke fruitige geur achter. De schuim is zuinig in gebruik omdat deze echt een stuk voller is dan de doucheschuims die ik hiervoor heb gebruikt en getest. Hij is daarnaast perfect te gebruiken als scheerschuim en geeft een waar feestje onder de douche. Jippe heeft overigens vrolijk meegetest en vond elke schuimparty onder de douche fantastisch! Ik ben enthousiast! Persoonlijk wissel ik deze geuren af met de winterse geuren waar ik oh zo veel van houd, maar een frisse wind en ochtendboost, dat zijn deze Andrelon Skin producten zeker!

Andrélon Ochtend Boost doucheschuim 200ml zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor € 5,99. Maar let op! Op het moment krijg je t/m 5 november bij Kruidvat 50% korting op de Andrelon Skin producten! 

x Lisanne 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 thoughts on “Andrélon Skin | Doucheschuim Ochtendboost”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge