Ameland Fashion Lifestyle

Amelander Hotspot | Carpe Diem Beauty & Lifestyle

blogbanner-2

Ameland is weer een hotspot rijker! En wat voor één! Een unieke winkel, zeker vernieuwend voor het eiland. Carpe Diem in Hollum opende vorige maand haar deuren en vorige week namen we een kijkje. Uiteraard kon ik het niet laten om een paar plaatjes te schieten (met m’n iPhone – m’n camera was ik vergeten) en deze leuke winkel met jullie te delen!

IMG_4311

IMG_4277

IMG_4276

IMG_4281

Sanne Esmee en Anne-Sophie sluiten met hun nieuwe winkel perfect aan bij de laatste trends. Met een combi van beauty en lifestyle is deze winkel nét even anders dan de andere winkels op het eiland. Zo kun je er ook wimperextensions laten zetten, maar steelt vooral de winkel de show. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor prachtige – en niet onbelangrijk; betaalbare – sieraden. Wil je iets subtiels, dan ben je aan het juiste adres. Ga je liever voor een statement sieraad, dan kun je ook prima slagen bij Carpe Diem.

IMG_4297

IMG_4300

IMG_4294

IMG_4296

Wat betreft dameskleding slaan ze de spijker op hun kop. Je vindt er een combinatie van stoere, nonchalante en ook classy kledingstukken. Natuurlijk hebben ze ook aan de feestdagen gedacht en is er een kleine collectie vol glans en glitters te koop. Je vind hier zowel betaalbare als exclusievere items.

IMG_4289

IMG_4298

Ook aan de accessoires als tassen, shawls en schoenen is gedacht. Zoek je dus nog een outfit voor Kerst, dan heb je grote kans om in Hollum te slagen!

IMG_4288

IMG_4290

Wat een hoop vrouwen hier op het eiland blij gaat maken, is dat er eindelijk een winkel is die positiekleding verkoopt! Voor mij komt het een jaartje te laat (jammer!), maar dit vind ik echt een goede zet. De positiekleding is hip, wederom betaalbaar – en net even anders dan die standaard suffe collecties die vele merken verkopen.

 IMG_4282

IMG_4286

IMG_4287

IMG_4285

En dan het aller- allerleukste, de babyafdeling! De kersverse moeders die into de social media zijn, kennen het wel. Die heerlijke foto’s op Instagram van de leuke ‘kleine’ merken. Hippe outfits, niet zo standaard en lekker edgy. Een aantal van die merken is nu gewoon in de winkel te koop! Super leuk en een stuk makkelijker shoppen. Zo verkoopt Carpe Diem onder andere Little Indians en musthavens van Kidooz. Binnenkort wordt daar ook het toffe merk Lintje aan toegevoegd. Ook het bekendere – maar niet minder leuke – merk Noppies is vertegenwoordigd. Wij moesten ons inhouden, Jippes kast puilt uit. Maar voor het voorjaar zul je ons hier zeker nog terugzien.

IMG_4278

Deze My cape is in the wash trui konden we dan weer niet niet laten liggen. Jippe keurde ‘m goed en dat was onze buit van de dag. Zo leuk!

IMG_4292

IMG_4307

IMG_4303

Naast babykleertjes, zijn er  een hoop verschillende andere items voor de kleintjes te koop. Carpe Diem is dan ook het ideale adres voor een kraamcadeau. Die konijnen zijn super tof, je vindt er aankleding voor de babykamer en schattige rompertjes.

IMG_4301

IMG_4309

Zoals te zien is op de foto’s, is er veel aandacht besteed aan de styling van de winkel. De handgemaakte meubels vormen een mooi geheel en geven een prachtige bijpassende uitstraling aan de winkel. De kassa is tegelijkertijd een koffiebar, waar je lekker kunt zitten terwijl je wacht op bijvoorbeeld je partner of vriendin.

Je kunt het raden, ik ben blij met deze winkel! En ik weet dat ik niet de enige ben! Ben je op Ameland, neem dan zeker een kijkje in deze beauty & lifesyle winkel. Voor jezelf, je kindje of voor het perfecte (kraam)cadeau. Ik ben fan!

Volg Carpe Diem op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste items of bezoek hun site voor meer informatie.

x Lisanne 

2 thoughts on “Amelander Hotspot | Carpe Diem Beauty & Lifestyle”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge