Winactie

Adventskalender op Instagram ❤︎ Elke dag iets winnen!

Op het moment is de winactiemaand nog in volle gang en daar gaan we voorlopig nog even mee door. Maar op Instagram gaat vanaf morgen ook een toffe actie van start! De komende maand maak je tot aan Kerst elke dag kans op een cadeautje! Samen met 11 andere collega bloggers organiseer ik in december een ware Adventskalender Instagram actie!

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je mij volgt op Instagram zul je vanaf morgen vanzelf de winacties online zien komen. Elke dag kom je op één van de Instagram accounts van ons een leuke actie tegen. Om mee te doen met de actie volg je de deelnemende Instagrammers, reageer je onder de desbetreffende post en tag je minimaal één vriend(in). Elke winactie duurt 24 uur, dus extra veel kans om te winnen! De dag erna is er weer een winactie op een volgend Instagram account. Uiteraard zullen alle voorwaarden elke keer in de Instagram-post bekend worden gemaakt.

Wil je de winacties niet missen? Volg mij dan op Instagram en zie vanzelf de winacties online komen via mijn tijdlijn of story.  

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

3 thoughts on “Adventskalender op Instagram ❤︎ Elke dag iets winnen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge