Bloggen

a-socializen en anders bloggen.

Happy New Year!

Voor velen komt dit bericht als donderslag bij heldere hemel. Bij de meesten van jullie, denk ik. Al een tijd twijfel ik of ik wel door moet gaan met bloggen, ik heb er niet altijd meer plezier in, doe het ‘omdat het van me verwacht wordt’ of gewoon omdat ik het al zo lang doe. Andere momenten heb ik er juist weer heel veel plezier in, maar dit gaat een beetje met ups en downs. Al sinds begin dit jaar weet ik dus niet zo goed wat ik er precies mee wil. In maart probeerde ik het met een andere insteek, een ander blogtitel. Dit gaf wat nieuwe energie, maar ook dit ebde langzaam weer weg. 

Mijn blog begon ik als ‘toneel’ voor mijn nail-arts en swatches. Ik begon met een opleiding tot nagelstyliste en wilde hier een plekje voor op het internet. Uiteindelijk werd het steeds breder dan dat en breidde mijn blog zich uit met nog veel meer verschillende onderwerpen. De bezoekersaantallen stegen en al snel zat ik op honderden bezoekers per dag. Wat een eer!

Noem het hormonaal, maar ik merk dat ik soms twijfel of ik nog wel ‘persoonlijk’ wil bloggen. Sommigen van jullie voelen aan als ‘vriendinnen’ omdat ik jullie al zo lang dagelijks spreek via mijn blog, maar tegelijkertijd is mijn blog natuurlijk wereldwijd openbaar en is alles te lezen voor iedereen. Nu maak ik altijd een bewuste keuze over wat ik online zet en wat niet, maar toch is die lijn tussen privacy en dingen delen natuurlijk flinterdun.

Daarom heb ik voor nu besloten om het bloggen zelf – en dan voornamelijk het persoonlijk bloggen – op een lager pitje te zetten. Back to basic, terug naar het begin. Gewoon ouderwets You Nailed It wat voornamelijk draait om nagelverzorging, nagels en nail-art. You Nailed It zal dus vooral gaan om mijn opleiding (ik ben bijna klaar!) en werk als nagelstyliste. Maar tegelijkertijd is er ook nog ruimte voor blogs over andere onderwerpen. Zo zullen er nog steeds fashion, beauty en lifestyle artikelen online komen en kan ik het uiteraard niet laten om af en toe een kleine mama-update te plaatsen. Maar bloggen zie ik voorlopig in ieder geval als bijzaak. Niet meer als iets dagelijks.

Nogmaals, misschien is het iets hormonaals, dan merken we dat vanzelf en is het zo weer veranderd. Maar op de één of andere manier voelt het goed overal even een bezem door te halen. Online nesteldrang? Zo ben ik ook op Instagram begonnen aan een frisse start en heb ik mijn oude account verwijdert en een persoonlijk account geopend met slotje. Wil je mij toch nog persoonlijk volgen dan kun je hier een volgverzoek indienen.  Ook heb ik een openbaar Instagram aangemaakt, wat ik wil gaan gebruiken voor de site, nail-arts en andere nagelzaken. Wil je die (ook) volgen, klik dan hier. Verder heeft You Nailed It ook een nieuwe Facebook pagina. Ik zou het leuk vinden als je die wilt liken! De andere Facebookpagina zal binnenkort verdwijnen.

Een behoorlijke cruciale stap, waarmee ik vele volgers en likers zal verliezen. Daarom hoop ik dat jullie allemaal massaal de nieuwe kanalen willen volgen en liken! Alle social media buttons staan uiteraard hier aan de rechterkant en blijven up-to-date!

Voor jullie is dit misschien wat verwarrend, dat snap ik! Hoe dit verder vorm gaat krijgen, weet ik nog niet helemaal precies. Maar ook door mijn oude blogs, gaat de bezem. Voor mij staat mijn leven op het punt immens te gaan veranderen en wil ik me daar op richten. Met m’n gezin, familie en vrienden om me heen. En met mijn site, maar dan lekker als bijzaak en uitlaatklep. Tijd voor een frisse start!

x Lisanne

9 thoughts on “a-socializen en anders bloggen.”

 1. Je gaat een grote verandering doormaken die al je tijd kan gebruiken en waar je heerlijk van moet genieten, dus zeker doen. Ik blijf absoluut je site met veel plezier bezoeken en wil je ook graag blijven volgen op je social media kanalen!

 2. Ik herken het wel. Het niet zo goed weten wat nu precies goed is voor jezelf. Ik heb ook twijfel. En soms baal ik van nailtalk en mijn instagram stort ik me dan op. Geen zin om artikelen te schrijven en dergelijke, geen inspiratie. Maar dan komt er weer een periode waarin ik nailtalk juist koester en er zoveel plezier aan beleef. Lastig. Maar dit klinkt als of je weet wat je wilt en voor nu de goede keus. Volg je hart en al is je hart nu even vol van baby hormoontjes en dergelijke, dat zien we dan wel weer :-) Ik blijf wel hoor!! Zo makkelijk kom je niet van me af. En volg je nieuwe nail account al op Insta!
  NailTalk onlangs geplaatst…Astor – Acid DropMy Profile

 3. Weet je, soms gaat het gewoon zo. Bloggen moet je voor je plezier doen en het moet niet (te vaak/lang) als een verplichting voelen.

  Geniet lekker van je nailart en ik hoop dat je er heel succesvol mee wordt!

  Getsie, dit voelt toch als een soort afscheid. En afscheid nemen is nooit leuk. Vooral niet omdat ik je sinds kort weer ben gaan volgen (sommige dingen hebben tijd nodig).

  Nogmaals; heel veel succes en geniet maar lekker van de hormonen die door je lijf gieren :)

  X
  Sytse onlangs geplaatst…Wees lief voor jezelfMy Profile

 4. Lekker doen waar jij je goed bij voelt. Bloggen moet leuk zijn, en geen ‘moet’ of omdat het verwacht wordt….
  Aan ieder ook de keuze hoeveel privacy gevoelige info op zijn/haar blog komt. Begrijpelijk toch? Ik moet er niet aan denken dat al dat soort dingen op mijn blog online zouden komen, nee hoor, gewoon lekker tot zo ver als jij/jullie dat willen. Want ten slotte heb je een gezin, vrienden enz die daar ook een mening in hebben. Tot hoe ver plaats je bepaalde dingen online….
  Roxanne onlangs geplaatst…Picture my life #1: 21 mei 2015 Libelle ZomerweekMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge